На трасі Одеса – Рені зіткнулися дві фури і маршрутне таксі: постраждали пасажири маршрутки

На трасі Одеса – Рені зіткнулися дві фури і маршрутне таксі: постраждали пасажири маршрутки. || Фото: od.npu.gov.ua

Увечері 13 жовтня, на трасі Одеса – Рені, у селі Великий Дальник, сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів та маршрутного таксі. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Аварія сталася на світлофорі, розташованому на перехресті траси та вулиці Богдана Хмельницького. За попередніми даними, водій однієї з фур проігнорував червоне світло, не дав перевагу в русі маршрутці і зіткнувся з нею. В результаті зіткнення вантажівку винесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з іншим вантажним автомобілем.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією, постраждали троє пасажирів громадського транспорту. Одному потерпілому надали медичну допомогу на місці, ще двох госпіталізували.

Наразі рух транспорту на місці події регулюють співробітники групи реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції №2. Правоохоронці попереджають водіїв, що проїзд поки що можливий лише по одній смузі.

Нагадаємо, кілька днів тому на трасі Одеса – Київ також сталася ДТП за участю двох фур. Внаслідок аварії постраждали обидва водії. Їх доправили до лікарні.

Последние новости