Пошуки зниклого на ставку та вибухонебезпечна знахідка: як минула доба в одеських рятувальників (оновлено)

Пошуки зниклого на ставку та вибухонебезпечна знахідка: як минула доба в одеських рятувальників. || Фото: facebook.com/DSNSODE

За добу, з 25 по 26 червня, в Одеському регіоні гасили 16 пожеж, дві з яких спалахнули у нашому місті. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Головне управління ДСНС в Одеській області. 

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 0,476 га.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі . Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Упродовж доби рятувальники тричі виїжджали на допомогу населенню. За межами міста Березівка вони допомогли підвезти технічну воду, а у Білгороді-Дністровському на вулиці Військової слави відчинили двері квартири, господарка якої не могла самостійно відчинити замок. Також допомога щодо відкриття дверей знадобилася на вулиці Івана Франка в Одесі. Там власник замкненої квартири впав на підлогу і не міг самостійно підвестися.

Не обійшлось і без подій на воді. У селі Новоселівка Роздільнянського району під час відпочинку на ставку зник чоловік 1988 року народження. Станом на ранок 26 червня зниклого ще не знайшли. Продовжуються пошуки.

ОНОВЛЕНО: Вдень 26 червня, обстеживши п'ять тисяч квадратних метрів ставка, водолази врешті-решт виявили тіло 34-річного потопельника.

У Білгород-Дністровському районі, за межами села Миколаївка-Новоросійська, виявили вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни – артснаряд 76-міліметрового калібру. Вилучити та знищити небезпечну знахідку планують 27 червня.

Надзвичайних ситуацій протягом доби не виникало. До ліквідації наслідків вибухів та обстрілів підрозділи Головного управління ДСНС не залучалися.

Последние новости