СБУ порушила кримінальну справу проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів"

СБУ порушила кримінальну справу проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів". || Фото: facebook.com/korporaciya.monstrov.odessa

СБУ відкрила кримінальне провадження проти одеського благодійного фонду "Корпорація монстрів". Про це повідомляє Vgorode з посиланням на засновника та директора фонду Катерину Ножевнікову.

Про відкриття справи у СБУ Ножевнікова вперше почула ще два тижні тому. На той момент ці чутки здалися їй маренням, проте вчора цю інформацію підтвердило ще одне джерело.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Очільниця організації зазначила, що все це відбувається, незважаючи на те, що вже два тижні у фонді на її запрошення працює аудит Міністерства оборони, якому надано доступ до документів з даними про те, кому і що передавала "Корпорація монстрів". Також Ножевнікова пропонувала доступ до цієї інформації ОК "Південь" та ВМС.

За словами Ножевнікової, фонд за вісім років роботи жодного разу не давав нікому приводу сумніватися у своїй роботі та відданості Україні. Також засновниця фонду додала, що на допити викликають хлопців-військових з метою з'ясувати, хто і як працює з волонтерами та фондами.

"Сумно, і трохи соромно за те, що відбувається... Офіційно запрошую всі зацікавлені служби – двері відчинені. Приходьте... Готова проходити будь-які перевірки, внутрішні, зустрічні і так далі (навіть вважаю це за потрібну справу), але просто так бруднити своє ім'я та ім'я фонду не дам", –  підсумувала Ножевнікова.

Последние новости