Ще п'ять воїнів із Одеської області загинули на російсько-українській війні

Ще п'ятьох воїнів з Одеської області загинули на російсько-українській війні. || Фото: interfax.com.ua

На російсько-українській війні загинули п'ятеро воїнів з Одеської області: житель Балтського району Василь Кривовящук, житель села Залізничне Болградського району Михайло Ялама, житель Біляївки Сергій Адаменко, а також Олександр Фірсов та Денис Засименко з Одеси.

Як повідомили у пресслужбі Балтської громади, 16 січня у громаді Одеської області оголосили день жалоби за загиблим військовим Василем Кривовящуком 1986 року народження. У захисника залишилися дружина та дочка. На всіх будинках приспустили прапори, також відмовилися від розваг та гучної музики.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 

Болградська районна державна адміністрація також повідомила про жалобу. 9 січня у важких боях за незалежність України, виявивши стійкість та мужність, загинув житель села Залізничне Болградського району Михайло Ялама.

Без чоловіка та батька залишилися дружина та троє дітей. Прощання та відспівування відбудеться 17 січня о 12:00 біля його будинку на Бессарабській вулиці 2А. Бажаючі проводити Героя, віддавши йому шану, можуть взяти участь у живому коридорі о 9:30 від початку вулиці Бессарабської до Бессарабської 2А, та о 12:30 від вулиці Бессарабської 2А, по вулиці Єрмака до цвинтаря. Поховають Героя на сільському цвинтарі.

Сергій Адаменко загинув на фронті під Григорівкою на Донеччині. 12 лютого йому мало б виповнитися 30 років. У нього залишилися дружина та п'ятирічний син. В останній шлях Героя проводитимуть 17 січня о 12.00 відспівування у храмі Покрови Пресвятої Богородиці на вулиці Гагаріна. Цього дня у Біляївській громаді оголосили днем жалоби.

На захист України Сергій став 1 липня, пішов добровольцем. У вересні указом Президента України Володимира Зеленського Сергія Адаменка нагородили Орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

У загиблого залишилися дружина та син. Поховають Сергія Адаменка на Алеї захисників на Шевченківському цвинтарі.

Царство Небесне воїну, щирі співчуття близьким та рідним загиблого.

Як повідомляє Odessa.online, 16 січня в Одесі відбулася церемонія прощання з двома захисниками – Олександром Фірсовим та Денисом Засименком. Олександр загинув ще 29 березня 2022 року у селі Олександрівка Херсонського району, але весь цей час окупанти не віддавали його тіло. Денис Засименко загинув 30 грудня у Соледарі Бахмутського району. Одесити поховають на Таїровському цвинтарі.



Усі фото: odessa.online

Последние новости