Ще три захисники з Одеської області загинули на фронті

Ще три захисники з Одеської області загинули на фронті. || Фото: facebook.com/Kodimska.miska.rada

Житель міста Подільськ Одеської області Владислав Тростянецький загинув унаслідок поранень, отриманих під час виконання бойових завдань на півдні України. Також днями Подільщина проводила в останню путь воїнів, мешканців Кодимщини – 25-річного молодого бійця Івана Павлишина, який служив у дев'ятому окремому мотопіхотному батальйоні. Про це повідомили у пресcлужбі Подільської районної ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

 

 

31 серпня Кодимщина попрощалася із 25-річним Іваном Павлишином. На знак поваги мешканці громади створили суцільний живий коридор.

Захисник загинув поблизу населеного пункту Времівка Волноваського району Донецької області внаслідок мінометного обстрілу. З 24 лютого по 28 серпня 2022 р. брав безпосередню участь у бойових діях (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії). Його збираються посмертно нагородити орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Зазначимо, що громада нещодавно втратила воїна з Окнягинської громади під час бойових завдань на Миколаївщині – Володимира Філіппова.



Усі фото: facebook.com/Kodimska.miska.rada

Последние новости