Штраф одеському ДТЕК: у компанії не згодні та збираються подавати до суду

Штраф одеському ДТЕК: у компанії не згодні та збираються подавати до суду. || Фото: Vgorode

У ДТЕК "Одеські електромережі" категорично не згодні з рішенням регулятора про штраф у розмірі 85 тисяч гривень та оскаржать його у суді. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

"Жодна країна у світі не стикалася з такими масовими терористичними атаками по енергетичній інфраструктурі. У таких умовах, енергетики компанії роблять все можливе для рівномірного розподілу дефіциту потужності між усіма споживачами", - зазначили в організації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, з 21 січня в установі почали проводитись позапланові перевірки. Серед порушень виявили такі:

- Недотримання ліцензійних умов, що регулюють функціонування ринку електричної енергії;
- на вебсайті не розміщували інформацію про час початку та закінчення відсутності світла із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо. та назв перерв (планові, аварійні або стабілізаційні відключення) та не оновлювали інформацію кожні 30 хвилин;
- відсутність інформації в інтернеті про засоби комунікації (поштова адреса, номер телефону для звернення, адреса електронної пошти для отримання повідомлень);
- не оприлюднювали та не оновлювали на сайті інформацію про умови розподілу електроенергії та послуги з приєднання до системи розподілу, показників якості розподілу електричної енергії.

Зазначимо, що, за словами голови Одеської ОВ Максима Марченка, накладення штрафу на ДПЕК є цілком справедливим.

Последние новости