"Сімейний бізнес": на Одещині викрили схему для "уклоністів"

"Сімейний бізнес": на Одещині викрили схему для "уклоністів". || Фото: mvs.gov.ua

Прикордонники Подільського загону Одеської області затримали 20-річного чоловіка з Кривого Рогу, який намагався незаконно перетнути українсько-молдавський кордон поза пунктами пропуску. До організації "переправи" причетні двоє місцевих мешканців, яких виявили неподалік затриманого. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

З'ясувалося, що 49-річний батько та його 25-річний син розмістили оголошення в інтернеті про можливість допомогти особам призовного віку виїхати за кордон. Затриманий зв'язався з ними та отримав інструкції, як дістатися до прикордоння. Свої послуги батько із сином оцінили у 6000$США

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За виявлення ознак злочинів, передбачених статтею 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" та статті 336 ККУ "Ухилення від призову з мобілізації", прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Последние новости