Теплі липневі дні: яка погода буде Одесі наступного тижня

Теплі липневі дні: яка погода буде в Одесі наступного тижня. || Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Згідно з прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде ясна або трохи хмарна погода. Опадів не очікується. У першій половині тижня стовпчик термометра не підніматиметься вище +26°С, однак у середу потеплішає до +27–28°С, а в четвер та в п'ятницю температура може піднятися до +29–30°С.

Про це повідомляє Vgorode з посиланням на дані Українського Гідрометеорологічного центру.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

18 липня

Уночі ясно, решту доби буде трохи хмарно. Вітер уночі та вранці – північно-західний, удень та ввечері – північний. Швидкість вітру становитиме 4–7 метрів за секунду, проте вночі його пориви подекуди сягатимуть 11–12 метрів за секунду. Температура вночі – +17–21°С, удень – +23–26°С.

19 липня

Уночі та вранці ясно, вдень та ввечері очікується легка хмарність. Вітер уночі та вранці – північний, удень – східний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 1–6 метрів за секунду. Температура вночі – +20–23°С, удень – +25–26°С.

20 липня

Протягом доби трохи хмарно. Вітер уночі та вдень – західний, уранці – північно-західний, увечері – південно-західний. Швидкість вітру становитиме 2–7 метрів за секунду, проте ввечері його пориви подекуди сягатимуть 11 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +21–23°С, удень – +27–28°С.

21 липня

Уночі та ввечері трохи хмарно. Уранці та вдень ясно. Вітер уночі та ввечері – західний, уранці та вдень – північний. Швидкість вітру становитиме 3–9 метрів за секунду, проте вночі та вранці його пориви подекуди сягатимуть 12 метрів за секунду. Температура вночі – +23–24°С, удень – +26–29°С.

22 липня

Уночі та вранці ясно. Удень та увечері очікується легка хмарність. Протягом доби вітер дутиме з південного заходу зі швидкістю 3–5 метрів за секунду. Температура вночі – +21–23°С, удень – +28–30°С.

Последние новости