Терориста "ДНР" із позивним "Одеса" засудили до 14 років в'язниці

Терориста "ДНР" із позивним "Одеса" засудили до 14 років в'язниці. || Фото: od.gp.gov.ua

До 14 років в'язниці засудили бойовика незаконних збройних формувань та уродженця Одеської області, який бере участь у бойових діях проти України. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, активний учасник руху "антимайдан" у лютому 2015 року з власної ініціативи приєднався до терористичної організації "ДНР". З того часу він майже вісім років перебуває у складі незаконного збройного формування під позивним "Одеса". З жовтня 2015 року до цього часу, як снайпер у складі батальйону спеціального призначення "Хан" у містечку Макіївка Донецької області так званої "народної міліції ДНР", бере участь у бойових діях проти українських військових підрозділів на території Донецької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приморський районний суд Одеси визнав бойовика винним у скоєнні злочину за частиною першою статті 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Початок терміну відбування покарання засудженому обчислюватимуть дати його затримання та реального виконання покарання.

 

 

Последние новости