В Одеській ОВА розповіли, хто вирішуватиме питання про відкриття ділянок пляжів

На Одещині ОВА розповіли, хто вирішуватиме питання про відкриття ділянок пляжів. || Фото: 8news.com.ua

Вирішальне слово щодо відкриття ділянок для купання на морському узбережжі Одеської області має бути за військовими. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на представника Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука в ефірі інформаційного телемарафону.

"Я прихильник у цій ситуації, такого варіанту вирішення проблеми, коли останнє слово у цьому питанні має бути за нашими військовими. Тому що море, узбережжя, пляж – це лінія фронту. Іде загроза не лише ракетна, а й військово-морська. Наші військові зробили все, щоб свого часу провести протидесантні заходи, протикорабельні. Ми чудово розуміємо, що сьогодні охорона міста, всього регіону та України – це номер одне питання”, – наголосив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він додав, що, на його думку, "всі відпочинок такого плану має бути після перемоги".

При цьому представник Одеської ОВ зазначив, що втрати для туризму в Одеському регіоні дуже великі. Але незважаючи на це, про відпочинок має вестися не у форматі відновлення роботи нічних розважальних закладів, а про те, що мають відкриватися та працювати заклади відпочинку та реабілітації.

"Йдеться не про нічні клуби, а про заклади відпочинку та реабілітації. Людина може за різними форматами відпочивати, в тому числі, десь і в кафе, і в ресторані. Згідно з тими правилами, які чітко прописані, безпека людей – насамперед Ми говоримо про те, що такі заклади відпочинку існують для звичайних одеситів для тих військовослужбовців, які повертаючись з бойових позицій, теж не те що мають право, а зобов'язані відпочивати, навіть під час війни людина повинна за певний період відновлюватися роботі закладів для відпочинку та відновлення. Сьогодні такі заклади відпочинку - це також один із факторів нашої економіки та наповнення бюджету", - сказав Братчук.

Последние новости