Гімнастка з Одеської області має намір встановити світовий рекорд Гіннесса

Гімнастка з Одеської області має намір встановити світовий рекорд || Фото: facebook.com/podilsk.city

Гімнастка з Подільська Одеської області Софія Тепла відлетіла до Мілану, де спробує встановити новий світовий рекорд Гіннесса. Про це повідомляє Vgororde із посиланням на маму спортсменки Марину Теплу.

Так, 11-річна Софія має виконати дуже складний елемент під назвою contortion roll. Це гімнастичний трюк, у ході якого людина котиться із прогином у спині, тримаючи ноги біля обличчя. Все це має статися на великій швидкості.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Наразі Софія Тепла вже у Мілані, куди також прибули представники книги рекордів Гіннесса. Крім того, там знаходяться режисери, які займаються постановкою номера гімнастки, щоб вона змогла максимально продемонструвати своє вміння. Також майбутній рекордсменці шиють спеціальний костюм.

Фото: facebook.com/podilsk.city

Подія відбудеться 10 лютого. Якщо гімнастці вдасться побити попередній рекорд, вона стане наймолодшою ​​рекордсменкою з України у книзі рекордів Гіннеса.

Зазначимо, що попередній рекорд встановила спортсменка із Китаю. Тоді їй вдалося зробити потрійну складку та подолати 20-метрову колію за 13.2 секунди.

Попередньо Софії Теплій вдалося встановити національний рекорд: вона виконала 111 акробатичних елементів за чотири хвилини. У 2019 році вона перемогла на міжнародному цирковому фестивалі в Італії, а нагороду гімнастка отримала особисто з рук Папи Римського.

Последние новости