Одеська волейболістка станцювала на матчі та набрала 30 мільйонів переглядів

Одеська волейболістка станцювала на матчі та набрала 30 мільйонів переглядів. || Фото: nstagram.com/krosha9

32-річна волейболістка з Одеси Юлія Герасимова, яка грає за клуб "Прометей", під час матчу проти польського "Девелоперс" виконала танцювальну імпровізацію. Відео танцю потрапило в Тік-Ток і набрало 30 мільйонів переглядів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на Тік-Ток аккаунт rocket_sport.

Так, у січні "Прометей" грав у Польщі та під час технічної паузи спортсменка вирішила підбадьорити свою команду. Танці волейболістки потрапили в трансляцію матчу, а користувач Тік-Тока опублікував фрагмент у своєму акаунті, супроводживши його музикою з фільму "Валеріан та місто тисячі планет". Протягом кількох тижнів ролик переглянули 30 мільйонів глядачів, а у Ютюбі – 2,5 мільйона.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram

Юлія Герасимова і раніше викладала у свій інстаграм кумедні відео. Тепер популярність її облікового запису зросла. Вона написала, що в шоці від того, що відбувається, і щаслива отримувати потік любові та підтримки з усього світу.

Зазначимо, що спортсменка народилася в Одесі та розпочала свій шлях у южненському волейбольному клубі "Хімік". З 2021 року грає за "Прометей" із Дніпропетровської області. Вона є п'ятиразовою чемпіонкою України.

Последние новости