Щоб дістатися до вокзалу: вночі в Одесі частково запрацює громадський транспорт

Щоб дістатися до вокзалу: вночі в Одесі курсуватиме громадський транспорт. || Фото ілюстративне: traffic.od.ua

Вночі в Одесі частково працюватиме електротранспорт, щоб можна було дістатися вокзалу та назад. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, вже підписано з військовим командуванням спільний наказ, за дорученням якого міська влада Одеси має забезпечити продовження роботи громадського електротранспорту у нічний час. Адже люди, які приїжджають на міжнародні автобусні рейси, змушені до завершення комендантської години перебувати в автобусі або на території вокзалу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Таким чином міській владі доручили продовжити роботу трамвайного маршруту № 7 сполученням "11 станція Люстдорфської дороги – вулиця Паустовського" та тролейбусного маршруту № 8 сполученням "Завод Суперфосфатний – Залізничний вокзал" у нічний час доби. Тепер щоночі о 23:00, 00:30, 02:00 та 03:30 вони розпочинатимуть рух своїми маршрутами.

Відповідні доручення надали коменданту та Нацполіції. Вони повинні забезпечити охорону правопорядку та патрулювати за кожним рухомим складом. Під час повітряної тривоги водії та пасажири повинні дотримуватись відповідних правил безпеки. Наказ набуде чинності з понеділка, 18 вересня.

Последние новости