На Корольова чоловік порізав дружину та восьмирічної дитини, а потім вистрибнув з балкона (оновлено)

На Корольова чоловік порізав дружину та восьмирічної дитини, а потім вистрибнув з вікна. || Скріншот відео

Сьогодні вдень, 30 травня, на вулиці Корольова, 48 в Одесі чоловік порізав ножем свою дружину та їхню восьмирічну дитину, а потім наклав на себе руки. Інформацію про це підтвердили у пресслужбі Національної поліції в Одеській області.

Так, чоловік завдав ножових поранень своїй дружині в шию, а дитину область спини, а потім зістрибнув з балкона, внаслідок чого загинув на місці. Дитина намагалася сховатися від чоловіка з ножем у магазині неподалік і просила допомоги. Як повідомили свідки, чоловіка з ножем від жінки відігнав один із місцевих мешканців. Жінку та дитину забрала швидка. допомогу, зараз вони перебувають у реанімації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На даний момент у поліції не давали офіційних коментарів із цієї нагоди. Деталі та обставини події встановлюються.

Оновлено:

У Нацполіції офіційно прокоментували інцидент. Про те, що сталося сьогодні близько 11 години у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова, повідомила в поліцію місцева мешканка.

За версією поліції, вчора увечері 31-річна жінка викликала поліцію через домашнє насильство свого 39-річного чоловіка. За словами заявниці, він нібито вперше почав поводитися агресивно.

На виклик прибули патрульні, які склали стосовно кривдника протокол про адміністративні правопорушення та виписали терміновий заборонний припис, яким зобов'язали чоловіка залишити житло на три доби та заборонили контактувати з сім'єю. У присутності поліцейських чоловік зібрав необхідні речі та пішов з дому.

Сьогодні біля під'їзду будинку, в якому сім'я винаймає квартиру, чоловік несподівано напав на дружину та восьмирічну доньку, коли вони поверталися з прогулянки.

Завдавши їм множинні ножові поранення, зловмисник побіг у під'їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув з балкона загального користування.

Тіло чоловіка знайшли біля будинку.

Мати з дитиною госпіталізували. Попередньо у жінки діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дівчинки – спини та шиї.

Слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо частини другої статті 15 та частини першої та другої статті 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство жінки та малолітньої дитини) та частини першої статті 115 КК (навмисне вбивство з позначкою "самогуб".

Тіло загиблого та речові докази, у тому числі два ножі, вилучені з місця події, поліцейські направлять на експертизу.

Продовжується досудове розслідування.

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Последние новости