Немає квитків: одесити скаржаться на "Укрзалізницю"

Немає квитків: одесити скаржаться на "Укрзалізницю". || Фото: t.me/odesacityofficial

Одесити скаржиться на відсутність квитків "Укрзалізниці" на потяги в усіх напрямках. У пресслужбі філії "Пасажирська компанія", яка відповідає за продаж квитків, пояснили, що це пов'язано з високим сезонним попитом.

"Усі потяги, які ми запускаємо курсують за графіком. Тобто технічних проблем немає, а відсутність квитків пов'язана із сезонним попитом. Люди їздять на відпочинок іноді цілі групи дітей перевозять та викуповують квитки", – пояснили у пресслужбі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попит на послуги "Укрзалізниці" зріс порівняно з 2022 роком. Лише у червні її послугами скористалися 2,5 мільйона пасажирів, що на 18% більше, ніж у червні минулого року. У неділю, 30 червня, залізничники встановили рекорд – 100 тисяч пасажирів на добу. За підрахунками підприємства, це найбільше з початку повномасштабного вторгнення, крім періоду масової евакуації.

За травень 2024 року перевезено майже 2,2 мільйона пасажирів у внутрішньому сполученні та майже 200 тисяч пасажирів – у міжнародному. Що також майже на чверть більше, ніж у минулому.

Загалом в "Укрзалізниці" повідомили, що на 23% зросла кількість пасажирів далекого сполучення до показників минулого року.

За цей час поїздами подорожували 13,3 мільйона пасажирів, що на 2,4 мільйона більше за минулорічні результати.

Последние новости