Роботу ще одного пропускного пункту на Одещині призупинили (оновлено)

Роботу ще одного пропускного пункту на Одещині призупинили. || Фото: dpsu.gov.ua/

У середу, 2 жовтня, роботу пропускного пункту "Паланка – Маяки-Зручне" на Одещині тимчасово припинили. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Так, пропускні операції призупинено у зв'язку із технічними причинами. Орієнтовний час поновлення роботи буде повідомлено додатково.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також через обстріл Росії прикордонної та припортової інфраструктури Подунав'я тимчасово було припинено пропускні операції у пункті пропуску "Орлівка". Наразі перепустку відновили.

Щоб уникнути незручностей та затримок під час подорожі, Державна прикордонна служба України радить перетинати державний кордон через інші пункти пропуску.

Проїзд транзитною ділянкою автодороги "Одеса – Рені" проходять у штатному режимі.

Оновлено:

Відновлено роботу пункту пропуску "Паланка - Маяки-Удобне" на кордоні з Молдово Пропускні операції здійснюються у звичайному режимі.

Нагадаємо, що на світанку ворог атакував Ізмаїльський район на Одещині ударними безпілотниками, постраждали троє людей. Мета – припортова та прикордонна інфраструктура. Двоє чоловіків, водії вантажівок, зазнали поранень. Один із них – громадянин Туреччини. Наразі постраждали у стані середнього ступеня тяжкості у лікарні. Їм надають усю необхідну допомогу. Внаслідок атаки спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували пожежники ДСНС.

Последние новости