В Одесі тимчасово закриють рух на одній із вулиць

В Одесі тимчасово закриють рух на одній із вулиць. || Фото: od.vgorode.ua

З 1 листопада до 1 грудня 2024 року тимчасово закриють рух автотранспорту на правому з'їзді з Овідіопольської дороги в Одесі. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Так, рішення ухвалили через необхідність проведення робіт з влаштування шарів основи та покриття на правому з'їзді з Овідіопольської дороги.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Де ще в Одесі перекрили дороги

Нагадаємо, що раніше в Одесі до кінця поточного року тимчасово обмежили рух транспорту вулицею Степовою в Хаджибеївському районі міста. Так, з 4 жовтня до 31 грудня 2024 року тимчасово закриють рух транспортних засобів на ділянці від вулиці Овідіопольської до вулиці Столбової.

В Одесі згоряння пов'язані з проведенням робіт із заміни каналізаційного колектора, що проходить проїжджою частиною вулиці Степової.

Також в Одесі тимчасово обмежили рух транспорту двома вулицями через капітальний ремонт. Закрито рух автотранспорту по ділянці від Балтської дороги до провулка Шостого Балтського, а також на ділянці від провулка Шостого Балтського до вулиці Третьої Пересипської до 30 листопада 2024 року.

Последние новости