Отримай відповідь: скільки коштують послуги Санти-Клауса та оренда новорічних костюмів в Одесі

Де замовити Санта-Клауса на Новий рік в Одесі?

Де замовити Санта-Клауса на Новий рік в Одесі? pixabay.com

Дозвілля та їжа
25 грудня 2023 15:52

До Нового року залишається менше тижня, тому якщо ви хочете подарувати дітям казку у вигляді привітання від Санти чи Святого Миколая, то саме час замовити цих персонажів зараз. Справа в тому, що ближче до свята ціни на послуги новорічного чарівника та його онуки зростуть у кілька разів. Та й не факт, що під Новий рік знайдуться вільні актори. Досі не знаєте, де краще замовити Санта-Клауса на Новий рік? Тоді дивіться нову добірку від Vgorode. Ми дізналися, скільки коштуватимуть послуги аніматорів, а також порадимо, де можна взяти напрокат новорічні костюми.

САНТА ДЛЯ ДІТЕЙ

Замовлення Діда Мороза додому до дитини.Замовлення Діда Мороза додому до дитини. Фото: kolobok.ua

Найчастіше батьки замовляють Санта-Клауса додому для малюків. Добрий казковий старий, як правило, приходить до дітлахів у гості з поздоровленням та не з порожніми руками. Втім, за фактом подарунок батькам варто приготувати та передати Санті заздалегідь. Обдаровувати кожну дитину власним коштом аніматору явно не по кишені. Та й бажання у деяких дітлахів можуть виливатися в круглу суму, оскільки в 21 столітті діти мріють не тільки про іграшки, а й про дорогі смартфони, планшети та ігрові приставки.

Варто враховувати, що ближче до Нового року, а також залежно від того, скільки часу Санта Клаус проведе у вас у гостях, вартість привітання може зрости до кількох тисяч гривень. Найбільш ощадливим варіантом є замовлення Санта-Клауса на сайті оголошень. Наприклад, на ОЛХ можна знайти аніматорів, які готові привітати дитину від 1300 гривень. Щоправда, чим нижча ціна, тим більше актор імпровізуватиме і тим менше часу проведе у вас вдома.

Послуги Санти. Оголошення ОЛХ. Скріншот.Послуги Санти. Оголошення ОЛХ. Скріншот. Фото: olx.ua

Ну а якщо ви хочете здивувати дитину незвичайним привітанням, то можна замовити Діда Мороза не додому, а у вікно. Наприклад, таку послугу пропонує агентство свят "Переполох".

Коштує таке задоволення недешево: до 27 грудня – 2000 гривень, а з 27 грудня по 1 січня – 3500 гривень. Натомість, побачивши у вікні Дідуся Мороза, дитина напевно отримає незабутні емоції та повірить у дива.

Послуга Послуга


Є варіант замовлення Санти прямо на 31 грудня за 1500 гривень, але лише для мешканців Котовського.

Послуги Санти. Оголошення ОЛХ. Скріншот.Послуги Санти. Оголошення ОЛХ. Скріншот. Фото: olx.ua


"Фієста"

Дід Мороз та Снігуронька від творчого колективу Дід Мороз та Снігуронька від творчого колективу

Творчий колектив "Фієста" організовує не лише новорічні свята, а й пропонує різноманітні розважальні програми для дітей. До Нового року "Фієста" проводитиме лише масштабні свята тривалістю не менше години. Вартість годинного ранку з Дідом Морозом та Снігуронькою – 3 500 гривень. За окрему плату можна ще більше урізноманітнити дитяче свято, наприклад замовити ростову ляльку сніговика або генератор снігу. Також "Фієста" пропонує новорічну програму з трьома аніматорами "Грінч та вкрадений Новий рік". Вартість такого дитячого заходу – 3700 гривень.

А ось 31 грудня Дід Мороз зі Снігуронькою ходитимуть будинками з 15-хвилинними експрес-вітаннями. Ціни послуги Дідуся Мороза та його онуки безпосередньо залежать від того, коли 31 грудня ви захочете прийняти у себе цих новорічних гостей.

Ціни на експрес-вітання 31 грудня:

До 16:00 – 1 700 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 16:00 до 20:00 – 2 000 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 20:00 до 22:00 – 2 500 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 22:00 до 23:30 – 3 000 гривень Дід Мороз та Снігуронька

Район: все

Контакти: (097) 678-58-95 (Viber), (063) 054-55-89, сайт

ДІД МОРОЗ НА КОРПОРАТИВ

Дід Мороз на корпоративі.Дід Мороз на корпоративі. Фото: dengi.informator.ua

Відпочити від буденності і хоча б на годину повірити в казку у Новий рік хочуть не лише діти, а й дорослі. Ну а для тих, хто хоче весело провести час разом із колегами, існує послуга замовлення Діда Мороза та Снігуроньки в офіс чи на корпоратив. Зазвичай, така новорічна програма триває від 30 хвилин до трьох годин, а її вартість стартує від 1 500 гривень.

"Переполох"

Дід Мороз та Снігуронька на корпоратив від агентства Дід Мороз та Снігуронька на корпоратив від агентства

Розцінки на організацію новорічного корпоративу від агентства "Переполох" залежать від дати, а також від того скільки аніматорів прийдуть до вас на свято. В агенції можна замовити корпоратив тривалістю від години до трьох. Ціни на послугу коливаються від 2000 до 7000 гривень. У вартість корпоративу на годину входить мінімальне звукове обладнання з колонками та мікрофоном, робота звукооператора, реквізит у вигляді кубів із шоу "Хто зверху?", а також програма конкурсів, привітання та роздача подарунків. Якщо ж корпоратив триває більше години, то до програми додається більше реквізиту. Також можна додатково замовити турнір з боулінгу, гру Just Dance чи паперове шоу. Щоправда, за такі розваги доведеться доплатити від 2000 до 2900 гривень.

Вартість замовлення Діда Мороза на корпоратив:

З 20 до 29 грудня – 2 000 гривень за годину

30 грудня – 2 400 гривень за годину

31 грудня – 5 600 гривень за годину

Вартість замовлення Діда Мороза та Снігуроньки на корпоратив:

З 20 до 29 грудня – 2 600 гривень за годину

30 грудня – 2 900 гривень за годину

31 грудня – 7 000 гривень за годину

Район: все

Контакти: +38 048 70 40 804, +38 067 508 00 88, сайт, Instagram, Facebook

ОРЕНДА КОСТЮМІВ

Оренда новорічних костюмів.Оренда новорічних костюмів. Фото: prom.ua

Найпростіший спосіб заощадити гроші та обійтися без аніматорів – це купити костюми та самостійно організувати свято. Щоправда, є один нюанс: якщо ви збираєтеся організувати привітання для своєї дитини, постарайтеся гарненько загримуватися, щоб дитина вас не впізнала.

"Рожева маска"

В ательє "Рожева маска" на селищі Котовського можна підібрати і костюм дитині на ранок, і вбрання для дорослих. Щоб забронювати костюм на потрібну дату, необхідно сплатити бронь-аванс на картку або готівкою. Після використання костюма бронь-аванс не повертається. Костюми видають в оренду з понеділка до суботи з 16:00 до 19:00. Також будь-якого дня, крім неділі, можна за попереднім записом з 10:00 до 19:00 прийти на примірку.

оренда костюма Санти на добу – від 400 гривень, оренда костюма Діда Мороза на добу – 600 гривень, оренда костюма Святого Миколая на добу – 600 гривень

Адреса: перехрестя Бочарова/Добровольського, селище Котовського

Контакти: +38 097 01 51 691 (Viber), сайт

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах