Концерт, присвячений любові, і Великдень у зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними

Концерт, присвячений любові, і Великдень у зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерт, присвячений любові, і Великдень у зоопарку: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: facebook.com/7perron

Дозвілля та їжа
23 квiтня 2022 10:04

Навіть під час війни в Одесі є де розважитися, відпочити та з користю провести час. Про пляжі та масштабні концерти на час дії військового стану одеситам довелося забути, натомість у місті часто відбуваються концерти просто неба, працюють канатна дорога, зоопарк та ботанічний сад, а також відкриті деякі арт-виставки.

Vgorode дізнався, які цікаві заходи відбудуться в Одесі цими вихідними.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВЕЛИКДЕНЬ В ОДЕСЬКОМУ ЗООПАРКУ

В Одеському зоопарку відбудеться святкування Великодня.В Одеському зоопарку відбудеться святкування Великодня. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

23 квітня Одеський зоопарк запрошує на великодню програму. На відвідувачів чекає великодня фотозона, шоу мильних бульбашок, безкоштовний аквагрим та майстер-клас з виготовлення великодньої листівки. Наприкінці вистави всі охочі зможуть поспостерігати за годуванням ведмедя. Час проведення заходу: 12:00-13:00. Для дітей віком до п'яти років вхід на територію зоопарку безкоштовний, для юних відвідувачів віком від п'яти до 14 років – 50 гривень, а для дорослих – 100 гривень.

КОНЦЕРТ, ПРИСВЯЧЕНИЙ КОХАННЮ

На балконі джаз-клубу "Пеорон №7" відбудеться концерт, присвячений коханню.На балконі джаз-клубу "Пеорон №7" відбудеться концерт, присвячений коханню. Фото: facebook.com/7perron

У суботу, 23 квітня о 14:00, на балконі джаз-клубу "Перон №7" відбудеться черговий безкоштовний концерт просто неба. Цього разу захід буде присвячений "любові – непереможній силі, яка підтримує навіть у найважчі часи". Для одеситів та гостей міста виступатимуть: Авеліна Цеховалова, тріо Jazzettes, Ярослав Трофімов, Володимир Хітін, Олександр Ковальов та інші музиканти. Також не доведеться нудьгувати дітям: для них буде майстер-клас від Школи Наукових Чудес.

ПІКНІК НА "ДАЧІ"

Ресторан "Дача" відновив роботу у Дачному саду.Ресторан "Дача" відновив роботу у Дачному саду. Фото ілюстративне: facebook.com/Dacha.Restaurant

Ресторан "Дача" відновив роботу в саду. Тепер по п'ятницях, суботах та неділях з 10:00 до 18:00 у Дачному саду проходитимуть так звані пікніки просто неба. Для любителів смачно поїсти в меню закладу представлений широкий вибір страв одеських кухні: від традиційного оселедця до смажених чорноморських бичків. До речі, всі виручені в дачному саду кошти ресторан направить на закупівлю продуктів для приготування гарячих страв для наших захисників та лікарів.

СУБОТНІЙ SPEAKING CLUB

По суботах у бібліотеці імені Михайла Грушевського відбуваються заняття Speaking club.По суботах у бібліотеці імені Михайла Грушевського відбуваються заняття Speaking club. Фото: dymka.com.ua

Щосуботи о 12:00 у бібліотеці імені Михайла Грушевського проходять заняття розмовного клубу одеситів та гостей міста, які хочуть поговорити англійською або просто відкриті до нових знань та вивчення іноземної мови. Відвідувачі зможуть не лише попрактикувати англійську, а й поговорити на цікаві теми, завести нові знайомства та випити смачну каву. Заняття абсолютно безкоштовні, попередня реєстрація для відвідування розмовного клубу не потрібна.

ПОДОРОЖ ПОВІТРЯМ

Канатна дорога.Канатна дорога. Фото: facebook.com/kanatkaotrada

У вихідні з 10:00 до 17:00 в Одесі працює канатна дорога. Малята до трьох років, діти з особливостями розвитку, а також воїни, які проходять реабілітацію у військовому шпиталі, можуть покататися в кабінках до набережної абсолютно безкоштовно. Решті любителів повітряних подорожей така поїздка коштуватиме 80 гривень. Усі отримані від продажу квитків кошти (за винятком зарплат та податків) будуть перераховані на допомогу ЗСУ.

БЛАГОДІЙНА ВИСТАВКА ФОТОРОБІТ

Фотовиставка Олександра Синельникова.Фотовиставка Олександра Синельникова. Фото: facebook.com/alexandr.sinelnikov.56

З 22 квітня у Всесвітньому клубі одеситів триває благодійна виставка фоторобіт. В експозиції представлені роботи фотографа Олександра Семеновича Синельникова, який є членом правління Національної спілки фотохудожників України та Одеської фотографічної асоціації, заступником голови правління клубу фотографів "Фотон-2", призером багатьох одеських та всеукраїнських виставок, а також учасником міжнародних фотосалонів.

На благодійній виставці можна побачити та придбати фотографії, на яких оживають улюблені куточки нашого міста, море, люди та, звісно ж, одеські котики. Усі кошти, отримані від продажу робіт, будуть передані загонам територіальної оборони Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах