Житло в Одесі на добу: вартість оренди на ОLХ

Житло в Одесі на добу: вартість оренди на ОLХ.

Житло в Одесі на добу: вартість оренди на ОLХ. Фото: olx.ua

Дозвілля та їжа
28 вересня 2022 18:12

Від початку вересня в Одесі почала дорожчати оренда квартир. Тепер за місяць квартирантам у середньому доведеться платити на 600 гривень більше, ніж раніше. При цьому Одеса досі залишається найбюджетнішим варіантом для тих, хто хоче орендувати житло в місті-мільйоннику.

З початку повномасштабного вторгнення кількість внутрішніх переселенців, які знайшли тимчасовий притулок у нашому місті, вже перевищила 42 тисячі та продовжує зростати з кожним днем. На новому місці не завжди вдається відразу знайти постійне житло, тому подобова оренда стає дуже актуальним варіантом. Vgorode проаналізував пропозиції OLX та дізнався, за якою ціною можна орендувати кімнату чи квартиру в різних районах Одеси на 24 години.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОН

Подобова оренда кімнат у Приморському районі Одеси в середньому коштує від 100 до 250 гривень. Наприклад, за 135 гривень можна винайняти кімнату під ключ у трикімнатній квартирі в районі залізничного вокзалу (на розі вулиць Пантелеймонівської та Канатної). За таку ціну квартирант отримає тимчасове житло з двоспальним ліжком, постільною білизною, шафою, столом, стільцем та телевізором, а постояльці всіх трьох кімнат зможуть користуватися Wi-fi, душем, санвузлом, кухнею, посудом, холодильником, мікрохвильовою пічкою та пральною машинкою. Якщо ж житло орендують дві особи, то кожному доведеться платити за оренду по 175 гривень на добу.

Кімната в оренду на розі вулиць Пантелеймонівської та Канатної.Кімната в оренду на розі вулиць Пантелеймонівської та Канатної. Фото: olx.ua

Трохи дорожче коштуватиме оренда кімнати на Соборній площі. Так, за кімнату для проживання від одного до трьох гостей кожен квартирант повинен буде платити 200 гривень на добу. За таку суму наймачам надається приміщення з двоспальним ліжком, білизною та іншими зручностями.

Кімната в оренду на Соборній площі.Кімната в оренду на Соборній площі. Фото: olx.ua

Найдорожче коштуватиме кімната з окремим санвузлом. Наприклад, на вулиці Успенській оренда окремої кімнати під ключ із двоспальним ліжком, душовою кабіною, побутовою технікою та Wi-fi обійдеться від 250 гривень і вище.

Кімната в оренду на вулиці Успенській.Кімната в оренду на вулиці Успенській. Фото: olx.ua

А ось вартість подобової оренди квартир залежить від того, на які зручності розраховує квартирант. Наприклад, за 299 гривень на добу можна винайняти квартиру з новими пральною машинкою та холодильником, Wi-fi, кабельним телебаченням, праскою, феном та кухнею з усією необхідною технікою та посудом на вулиці Дерибасівській.

Квартира в оренду на вулиці Дерибасівській.Квартира в оренду на вулиці Дерибасівській. Фото: olx.ua

Втім, якщо наймач мріє пожити по-багатому, то заплатити доведеться набагато більше. Наприклад, за 800 гривень на добу можна орендувати квартиру, що складається з кухні, вітальні, спальні, передпокою-коридора і великого балкона з панорамним видом на море на Французькому бульварі.

Квартира в оренду на Французькому бульварі.Квартира в оренду на Французькому бульварі. Фото: olx.ua

А оренда трикімнатної квартири з джакузі, кількома кондиціонерами і плазмами, технікою та іншими зручностями на вулиці Дерибасівській коштуватиме тисячу гривень за добу з однієї людини.

Квартира в оренду на вулиці Дерибасівській.Квартира в оренду на вулиці Дерибасівській. Фото: olx.ua

СУВОРІВСЬКИЙ РАЙОН

За 150 гривень можна винайняти кімнату в будинку на розі вулиці Кишенівської та проспекту Добровольського. Як зазначає автор оголошення, у приміщенні є все необхідне для проживання та відпочинку, зокрема постояльцю надається постіль, посуд та зона Wi-fi. На території будинку є затишний дворик. Також поряд є місце для авто та паркування.

Кімната в оренду на розі вулиці Кишенівської та проспекту Добровольського.Кімната в оренду на розі вулиці Кишенівської та проспекту Добровольського. Фото: olx.ua

Вартість подобової оренди квартир у Суворівському районі здебільшого коливається від 400 до 600 гривень. Наприклад, за 600 гривень на добу можна винайняти квартиру-студію в ЖК "Нова Європа". За таку суму квартирант отримає тимчасове житло з усіма зручностями, панорамою, плазмою, пральною машинкою, праскою та Wi-fi. Якщо ж орендувати приміщення на кілька діб, то й оренда коштуватиме дешевше – 500 гривень на добу.

Квартира-студія в оренду в ЖК "Нова Європа".Квартира-студія в оренду в ЖК "Нова Європа". Фото: olx.ua

Трохи дорожче коштуватиме оренда квартири в районі Куяльника. Так, доба проживання у двокімнатій квартирі в ЖК "Гранд Парк" у будні дні коштує 900 гривень, а у вихідні – ще дорожче. Натомість умови проживання максимально комфортні: є балкон, лоджія, ванна кімната, автономне опалення, кондиціонер, необхідна побутова техніка та Wi-fi. До того ж, на території ЖК є дитячий майданчик та парковка, а вся територія охороняється.

Квартира-студія в оренду в ЖК "Гранд Парк".Квартира-студія в оренду в ЖК "Гранд Парк". Фото: olx.ua

КИЇВСЬКИЙ РАЙОН

Ціни на оренду житла в Київському районі Одеси стартують від ста гривень. Наприклад, за 150 гривень можна орендувати кімнату в приватному будинку у провулку Амундсена. Як зазначає автор оголошення, у будинку є два санвузли, кухня з побутовою технікою, цілодобова подача гарячої води та інтернет. Також на території будинку є сад із басейном, гойдалками, столами та мангалом. Постільна білизна і посуд входять у вартість проживання. Щоправда, орендувати кімнату потрібно щонайменше на дві доби.

Кімната в оренду в приватному будинку у провулку Амундсена.Кімната в оренду в приватному будинку у провулку Амундсена. Фото: olx.ua

Подобова оренда квартири в Київському районі Одеси в середньому коштуватиме від 350 до 700 гривень. Так, за 350 гривень на добу можна винайняти однокімнатну квартиру на вулиці Олександра Невського, поряд із ТЦ "Вузовський". Постояльцям надаються чиста постільна білизна та рушники. У квартирі є двоспальний диван, кондиціонер, пральна машина, бойлер, Wi-fi, телевізор і приставка на 36 каналів. Орендувати приміщення можна як мінімум на дві ночі.

Квартира на оренду на вулиці Олександра Невського.Квартира на оренду на вулиці Олександра Невського. Фото: olx.ua

За 800 гривень на добу можна на тиждень орендувати трикімнатну квартиру із двома роздільними спальнями та кухнею-студією в ЖК "Французький" на Французькому бульварі. Квартира розташована на 11 поверсі. ЖК знаходиться на закритій території, що охороняється. Для постояльців є всі зручності: кондиціонер, балкон, лоджія, двоспальне ліжко, підігрів підлоги, душова кабіна, різна побутова техніка, ТБ, швидкісний інтернет та Wi-fi. Чиста постільна білизна та набір рушників входять у вартість оренди.

Квартира в оренду в ЖК "Французький".Квартира в оренду в ЖК "Французький". Фото: olx.ua

МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОН

Пропозицій подобової оренди кімнат в Малиновському районі Одеси на OLX не дуже багато. Втім, за 200 гривень на добу можна на тиждень винайняти кімнату в комуні на Черемушках біля парку Горького. Кімната здається від власниці. У комуні є телевізор, пральна машина, холодильник, плита та окремий санвузол.

Кімната в оренду в районі парку Горького.Кімната в оренду в районі парку Горького. Фото: olx.ua

Вартість подобової оренди квартири в Малиновському районі становить від 350 до 900 гривень. Так, за 400 гривень можна винайняти квартиру від господині на вулиці Степовій. У квартирі є посуд, меблі, шафа, двоспальний диван. Також надається постільна білизна, рушники. Є кабельне ТБ та Wi-fi. При заселенні на понад десять діб вартість подобової оренди складе лише 350 гривень.

Квартира в оренду на вулиці Степовій.Квартира в оренду на вулиці Степовій. Фото: olx.ua

Орендувати двокімнатну квартиру на вулиці Бреуса на строк від двох діб та більше можна за 900 гривень на добу, а ось оренда на 24 години коштуватиме 1 100 гривень. Квартира простора. З побутової техніки є пральна машина, електрочайник, холодильник, фен, варильна панель, праска, мікрохвильова піч, духова шафа, плита та пилосос. Також є телевізор, кабельне та цифрове ТБ, Wi-fi.

Квартира в оренду на вулиці Бреуса.Квартира в оренду на вулиці Бреуса. Фото: olx.ua

Раніше Vgorode розповідав про те, в яких хостелах можна з комфортом провести кілька днів і при цьому не витратити нечувану суму грошей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах