Отримай відповідь: які шанси, що McDonald's відновить роботу в Одесі

Отримай відповідь: які шанси на те, що McDonald's відновить роботу в Одесі.

Отримай відповідь: які шанси на те, що McDonald's відновить роботу в Одесі. Фото: shutterstock.com

Дозвілля та їжа
19 жовтня 2022 17:18

У McDonald's розповіли, що відкриття мережі ресторанів відбуватиметься поступово, а Одеса поки що не на черзі. Про це повідомили в офіційній Facebook-спільноті McDonald's в Україні.

Спікери компанії заявили, що після Києва та Львова ресторани відкриють у західних регіонах і лише пізніше в інших містах. У McDonald's наголосили, що постійно оцінюють ситуацію і будуть раді відкрити ресторани та в решті України, як тільки це можна буде зробити безпечно.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що багато одеситів сподіваються, що у місті відкриються ресторани мережі McDonald's. У мережі періодично з'являються повідомлення нібито про те, що в ресторанах міста проводять генеральне прибирання, оскільки готуються до відкриття. Проте офіційної інформації щодо відкриття ресторанів мережі немає.

Нагадаємо, McDonald's з 24 лютого призупинив роботу своїх закладів по всій Україні. 20 вересня McDonald's відкрив 10 ресторанів у Києві, а 18 жовтня ще чотири у Львові.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах