Чутки у місті: в Одесі готують у відкритті McDonald's

Чутки у місті: в Одесі готують у відкритті McDonald's.

Чутки у місті: в Одесі готують у відкритті McDonald's. Фото: Samuel Figueroa/pexels.com

Дозвілля та їжа
20 лютого 2023 09:36

Мережа ресторанів McDonald's офіційно розпочала набір персоналу в Одесі. Про це стало відомо із оголошення на сайті ресторану.

Так ресторан виклав списки вакансій необхідних співробітників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Персонал набирають одразу кілька ресторанів у різних містах. Окрім Одеси, у списку є Львів, Черкаси, Вінниця, Житомир, Луцьк та Хмельницький. І хоча найбільше пропозицій для Києва та області, в Одесі шукають 14 співробітників.

Чутки у місті: в Одесі готують у відкритті McDonald's.Чутки у місті: в Одесі готують у відкритті McDonald's. Фото: ukraine.mcdonalds.ua

Втім, у прес-службі ресторану повідомили, що поки що не можуть відповісти на запитання, коли саме в Одесі відкриють заклади мережі.

Зазначимо, що багато одеситів сподіваються, що у місті відкриються ресторани мережі McDonald's. У мережі періодично з'являються повідомлення нібито про те, що в ресторанах міста проводять генеральне прибирання, оскільки готуються до відкриття.

Нагадаємо, McDonald's з 24 лютого 2022 року призупинив роботу своїх закладів по всій Україні, але восени став відновлювати роботу у низці міст країни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах