В Одесі нарешті відкрили McDonald's (відео)

В Одесі нарешті відкрили McDonald's.

В Одесі нарешті відкрили McDonald's. Фото: t.me/xydessa

Дозвілля та їжа
28 березня 2023 07:49

Компанія мережі швидкого харчування McDonald's відновила роботу п'ятьох ресторанів в Одесі з вівторка, 28 березня. Ажіотажу на відкритті так і не сталося. Проте люди вже підтягуються.

Як повідомила пресcлужба компанії, ресторани запрацювали за адресами: вулиця Пантелеймонівська, 17, вулиця Дерибасівська, 23/1, майдан Незалежності, 1, вулиця Черняховського, 1-б та вулиця Краснова, 14а.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз там працює скорочене меню, до якого входять основні страви McDonald's. Розширення меню відбуватиметься разом із відновленням ланцюгів поставок та нарощуванням обсягів складів.

Нове меню McDonald's у Львові.Нове меню McDonald's у Львові. t.me/Odessa info

Замовити можна зробити в залі ресторану, через експрес-вікна або на МакДрайві.

Нагадаємо, що в ресторанах діють розширені правила безпеки, згідно з якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси та закриває заклад, щоб усі могли пройти в укриття.

Водночас, компанія передбачає підвищений попит у перші дні після відкриття закладів в Одесі. Тому спочатку зали працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб уникнути скупчення людей та щоб команди могли краще відпрацювати процедури з евакуації.

На початку квітня заплановано відкриття ще кількох закладів в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах