Вистава "Гаррі Поттер та Загублений ліс" та майстер-клас ораторського мистецтва: куди піти в Одесі цього тижня

Вистава "Гаррі Поттер та Загублений ліс" та майстер-клас ораторського мистецтва: куди піти в Одесі цього тижня.

Вистава "Гаррі Поттер та Загублений ліс" та майстер-клас ораторського мистецтва: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: 34travel.me

Дозвілля та їжа
31 липня 2023 10:10

Вже цього тижня в Одесі покажуть виставу про пригоди Гаррі Поттера та його друзів у Загубленому лісі, а також відбудуться захоплюючі квізи, тренінг та майстер-клас.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті найближчими днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СПЕКТАКЛЬ "ПРИЄМНА НЕСПОДІВАНКА"

Вистава "Приємна несподіванка".Вистава "Приємна несподіванка". Фото: yabl.ua

Трагікомедія режисера Ольги Гаврилюк. Коли зустрічаються два євреї, навіть якщо між ними 50-річна різниця у віці, без гумору, мудрості та несподіваних поворотів сюжету обійтися не може. Зводить героїв нещасний випадок: молодший єврей збиває старшого на дорозі. Тепер за рішенням суду хлопець повинен доглядати старого. Ось тільки потерпілий не надто йде на контакт, оскільки віддає перевагу самотності.

У головних ролях народний артист України Олексій Вертинський та Артем Ємцов.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 31 липня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 790 гривень

МАГІЧНИЙ КВІЗ ПО СВІТУ ГАРРІ ПОТТЕРА

В Одесі пройде магічний квіз світом Гаррі Поттера.В Одесі пройде магічний квіз світом Гаррі Поттера. Фото ілюстративне: uakino.club

Гра-розвага для тих, хто любить фільми та ігри про Гаррі Поттера. На учасників чекають питання різного формату, цікаві як для затятих фанатів, так і для звичайних гравців, розгадування ребусів та слухання музики. Зареєструватися для участі можна за посиланням або за телефоном +38 050 91 60 177. Брати участь можна в командах складом від двох до восьми осіб.

ДЕ: ресторан Beerteka, вулиця Генуезька, 5/2

КОЛИ: 31 липня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень з гравця

СЕРПНЕВИЙ КВІЗ

В Одесі відбудеться серпневий квіз.В Одесі відбудеться серпневий квіз. Фото: freepik.com

Весела вікторина на шість турів, у якій можуть брати участь компанії від двох до восьми осіб. На учасників чекають завдання на різні теми, в яких кожен знайде щось знайоме для себе. На відміну від звичайного квіза ця рейтингова гра, тобто за будь-яке місце учасники отримають додаткові бали, які наприкінці "Сезона-2023" допоможуть їм стати чемпіонами в легкій, середній або важкій категорії. Серед призів: командний сертифікат від go.paintball.od, подарункові набори та сертифікати від Camotec, фірмові футболки від Barmash Studio. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ. Участь для військових безкоштовна.

ДЕ: TREF Beer Hub, вулиця Люстдорфська дорога, 53з

КОЛИ: 1 серпня о 19:30

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ВИСТАВА "ГАРРІ ПОТТЕР ТА ЗАГУБЛЕНИЙ ЛІС"

В Одесі покажуть виставу "Гаррі Поттер і Загублений ліс".В Одесі покажуть виставу "Гаррі Поттер і Загублений ліс". Фото: concert.ua

Ефектна вистава про найвідомішого чарівника всіх часів. По дорозі в магічну школу Гоґвортс Гаррі зі своїми друзями Герміоною та Роном потраплять у Загублений ліс, де доведеться застосувати всі свої знання, щоб впоратися з одним із найнебезпечніших темних магів у світі – лордом Волан-де-Мортом.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 серпня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 120 до 270 гривень

ТРЕНІНГ З БОРОТЬБИ ЗІ СТРЕСОМ

В Одесі пройде тренінг із боротьби зі стресом.В Одесі пройде тренінг із боротьби зі стресом. Фото: carway.info

Психолог за освітою та соціальний працівник International Medical Corps Анастасія Мартиненко проведе тренінг "Психологічне здоров'я. Способи відновлення після стресу".

"Усунення джерел стресу є сьогодні актуальним питанням, але існує багато факторів, на які звичайна людина впливати не може. Для того, щоб зрозуміти стресову ситуацію і більш-менш адаптуватися до неї, існують методи управління наслідками після стресу. Ці методи допомагають людині відновити свої сили та зрозуміти, як діяти далі”, – наголошують організатори.

ДЕ: Бібліотека імені Едуарда Багрицького, вулиця Преображенська, 35А

КОЛИ: 2 серпня о 15:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ YOUTHEX&DEAD PINK

Відео: YouTube-канал YOUTHEX

Youthex, які виконують музику в стилях glam metal/hard rock/AOR, зіграють свої найкращі пісні з попередніх альбомів, а також почнуть занурювати глядачів у новий матеріал. Також на сцену цього вечора вийде гурт Dead Pink, який створює музику в жанрі альтернативного року.

Виручені кошти спрямують на потреби More Music Club та підтримку ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 4 серпня о 18:30

ВАРТІСТЬ: донат від 100 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС ОРАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА

Ксенія Гостева проведе майстер-клас ораторської майстерності.Ксенія Гостева проведе майстер-клас ораторської майстерності. Фото: facebook.com/K.Gosteva

Ксенія Гостева розповість, як навчитися аргументувати та переконувати, опанувати переконливу та виразну вимову для всіх видів комунікації, які існують методи привернення уваги слухачів, у чому полягають основні прийоми переконливості та ефективної презентації, а також, як розробити ефективну стратегію комунікації. Кількість місць обмежена, тому потрібно обов'язково реєструватися за формою або телефоном (можна через Viber) +38 050 33 34 848.

ДЕ: Лабораторія ораторського мистецтва від Gold Media Group, вулиця Пастера, 56

КОЛИ: 4 серпня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах