Кав'ярня-кондитерська з кроликами та ресторан Shalom: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі

Кав'ярня-кондитерська з кроликами та ресторан Shalom: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі.

Кав'ярня-кондитерська з кроликами та ресторан Shalom: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі. Фото ілюстративне: instagram.com/casanovas_coffee

Дозвілля та їжа
02 листопада 2023 21:45

Протягом останніх кількох місяців в Одесі відкрилися цікаві заклади, де можна смачно поїсти та зробити атмосферні фото на згадку.

Vgorode склав добірку кафе та ресторанів, які з'явилися в нашому місті у другій половині літа та цієї осені.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КАВ'ЯРНЯ BLUE BUNNY

Кав'ярня Blue Bunny.Кав'ярня Blue Bunny. Фото: instagram.com/blue_bunny_od

У середині липня в центрі Одеси відкрилося нове кафе-кондитерська Blue Bunny. У цьому закладі можна знайти десерт на будь-який смак: від класичних тортів та тістечок до авторських шедеврів. Особливою популярністю користуються шоколадний торт із шоколадним чізкейком, мусовий медовик та мусові тістечка. Також у кав'ярні можна замовити каву, чай та інші напої. Ну а головною особливістю цієї кондитерської є кролики, з якими можна погратися та сфотографуватися.

АДРЕСА: вулиця Буніна, 15

ЧАС РОБОТИ: заклад тимчасово припинив роботу, проте незабаром відкриється знову (раніше кафе працювало з 08:00 до 20:00)

КОНТАКТИ: +38 066 39 75 155, Instagram

РЕСТОРАН SHALOM

Ресторан Shalom.Ресторан Shalom. Фото: village.com.ua

У вересні в Одесі запрацював ресторан зі стравами ізраїльської кухні Shalom. Це третій заклад такого формату, відкритий ресторатором Алексом Купером. Перший Shalom запрацював у Києві наприкінці 2021 року, а другий – у Львові в жовтні 2022 року.

У ресторані є великий бар із мангальною та тандирною зонами. У меню закладу є закуски, салати, супи, страви на мангалі, десерти, кілька видів шаурми в лафі (з м'ясом, сиром та овочева), а також хліб власного виробництва. Із напоїв у меню є коктейлі, вино, пиво, міцний алкоголь, а також сім спеціальних позицій коктейлів від бренд-шеф-бармена проєкту "Ресторани Купера" Віктора Правосудова.

АДРЕСА: вулиця Грецька, 19

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 066 64 81 319, Instagram

БУРГЕРНА BURGER BY CHEF

Бургерна Burger by Chef.Бургерна Burger by Chef. Фото: instagram.com/burger.by.chef

Ще одним закладом, що відкрився в Одесі у вересні, стала бургерна Burger by Chef. Тут можна скуштувати бургери від шефа Дмитра Кузнєцова, який, за словами співробітників команди, "ламає стереотипи про їжу", бо будь-яка страва, навіть якщо це звичайний фастфуд, має бути смачною.

Для приготування бургерів у цьому закладі використовують власноруч приготовлені котлети з делікатесного м'яса, крафтові бріоші та авторські соуси. У меню є десять видів бургерів, зокрема зі стейком свіжого тунця, котлетою з крабом чи креветками, без м'яса. Також у цій бургерній готують картоплю фрі, картопляні діпи, моркву фрі, батат фрі, картоплю по-селянські та різні соуси.

АДРЕСА: вулиця Перлинна, 7, ЖК "46-а Перлина"

ЧАС РОБОТИ: з понеділка по п'ятницю з 11:00 до 22:00, по суботах та неділях з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 093 03 90 997, Instagram

КАФЕ GRACE

Кав'ярня Grace.Кав'ярня Grace. Фото: instagram.com/grace.odesa

У другій половині вересня в Одесі відбулось відкриття кафе Grace. Коронним блюдом цього закладу у форматі casual dining є справжній український хліб власного приготування на заквасці. Також тут готують сніданки, закуски, пасту, салати, гарячі страви з м'яса та риби. У барному меню є класичні кавові напої, авторська кава, чаї, лимонади, фреші, коктейлі та міцний алкоголь.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 8/10

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 068 77 32 777, Instagram

КАВ'ЯРНЯ PUFFIN

Кав'ярня Puffin.Кав'ярня Puffin. Фото: instagram.com/puffinodesa

У середині липня поблизу Міськсаду з'явилася нова кав'ярня – Puffin. Окрім кави, тут можна випити матчу, мілкшейки, лимонади та чаї. Ну а вприкуску до напоїв подають різні синобони та десерти, зокрема французькі канеллі.

АДРЕСА: вулиця Ланжеронівська, 21

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 22:00

КОНТАКТИ: Instagram

КАВ'ЯРНЯ SISI COFFEE

Кав'ярня SISI coffee.Кав'ярня SISI coffee. Фото: instagram.com/sisi.coffee.od

У другій половині вересня на вулиці Троїцькій відчинила свої двері для відвідувачів нова кав'ярня SISI coffee. Поки заклад працює у тестовому режимі, проте незабаром відбудеться його офіційне відкриття. В осінньому меню: гарбузове латте, гарячий бамбл, вишневе та медово-карамельне капучино, імбирний раф, какао, гарячий шоколад, молочний шоколад, апельсиново-журавлинний чай Із корицею, лимонно-м'ятно-імбірний чай, обліпихово-медово-апельсиновий чай. Також, крім напоїв, тут можна поласувати різними десертами, наприклад, макарунами.

АДРЕСА: вулиця Троїцька, 34

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 20:30

КОНТАКТИ: Instagram

КАФЕ PARLER

Кафе Parler.Кафе Parler. Фото: instagram.com/parler.odessa

Новий заклад, що відкрився в Одесі на початку жовтня. У меню смачна кава та десерти на будь-який смак. Наприклад, тут можна замовити макарунси з фісташкою, малиною, хурмою і навіть сиром дорблю, а з осінніх ласощів у Parler готують гарбузовий кекс із прянощами в глазурі, гарбузове лате з карамелізованим насінням та інші смаколики.

АДРЕСА: Люстдорфська дорога, 123/1

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:30 до 20:00

КОНТАКТИ: Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах