У Чорноморську під Одесою відмовилися встановлювати новорічну ялинку

У Чорноморську під Одесою відмовилися встановлювати новорічну ялинку.

У Чорноморську під Одесою відмовилися встановлювати новорічну ялинку. Фото: chernomorsk.com.ua

Дозвілля та їжа
01 грудня 2023 14:18

У місті Чорноморськ на Одещині не встановлюватимуть новорічну ялинку через заходи безпеки. Про це повідомляє міський голова Чорноморська Василь Гуляєв.

"У соцмережах нашого міста тривають багато дискусій щодо встановлення новорічної ялинки в місті. Я хотів би сказати, що цього року новорічну ялинку в Чорноморську встановлювати не будуть", – сказав мер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому міський голова зазначив, що учні молодших класів, вихованці дитячих садків та соціально незахищені категорії дітей будуть забезпечені новорічними подарунками.

Зазначимо, що в Одесі поки що тему новорічної ялинки та будь-яких роздратувань не порушують. Проте найближчим часом обіцяли надати інформацію про це. Але минулого року ялинку все-таки встановили на Дерибасівській.

Раніше ми повідомляли, що у місті Ізмаїл на Одещині хочуть закупити новорічних подарунків на 1,14 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що 1 вересня 2023 року православна та греко-католицька церква України перейшли на новоюліанський календар. З того часу релігійні свята змістилися у календарі 13 днів раніше. Проте Великдень та інші свята за місячним календарем не зміняться.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах