Новорічні та різдвяні ярмарки в Одесі: де шукати цього року

Новорічні та різдвяні ярмарки в Одесі: де шукати цього року.

Новорічні та різдвяні ярмарки в Одесі: де шукати цього року. Фото: aussiedlerbote.de

Дозвілля та їжа
22 грудня 2023 13:03

Новорічні свята вже не за горами, а значить саме час обирати подарунки. На щастя, перед Новим роком в Одесі щороку відбуваються заходи, де можна не лише обрати презенти для близьких та друзів, а й підзарядитись позитивним настроєм.

Vgorode зібрав добірку колоритних ярмарків, які відкриються в Одесі напередодні Різдва та Нового 2024 року. Матеріал постійно оновлюватиметься, тому слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити важливу інформацію.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК НА БУНІНА

Ярмарок.Ярмарок. Фото ілюстративне: stock.adobe.com

Ярмарок новорічних подарунків ручної роботи від майстрів з усієї України. У програмі майстер-класи, музика, фуд-корт та бар.

Тут представлятимуть свої роботи відомі Hand made майстри, дизайнери та художники. Продаватиметься дизайнерський одяг, авторський посуд, прикраси з натурального каміння, ялинкові іграшки, предмети інтер'єру, вироби з дерева, обереги та амулети. Також на ярмарку Ви зможете поспілкуватися з біоенергетиком, рунологом, літотерапевтом, свічковим магом та астромінерологом.

Для найцікавіших буде проводитись презентація нової книги Жанни Клімової.

У ході ярмарку проходитиме виставка Human heart, на якій будуть представлені авторські вироби, інсталяції, картини та відео-арт на тему людського серця.

ДЕ: вулиця Буніна, 40

КОЛИ: 24-25 грудня з 12:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: вхід 50 гривень

КОНТАКТИ : facebook



БЛАГОДІЙНИЙ РІЗДВЯНИЙ МАРКЕТ НА ТАЇРОВА

На терасі Cafe Mon Ami для вас готуватимуть французькі хот доги, традиційні німецькі ковбаски "Вайсвурст" на грилі та зігріватимуть гарячим глінтвейном. А для дітлахів смажитиму маршмеллоу на вогні.

Ну і звичайно ж будуть представлені подарунки до свят: свічки, кераміка, подарункові бокси зі смаколиками, штолени, кава, глиняні вироби, різдвяні квіткові композиції, новорічні прикраси та багато іншого.

Ярмарок несе благі цілі, будуть збирати на дрони FPV, які так необхідні нашим захисникам та країні. Минулого разу на осінньому маркеті зібрали 8284 гривні!

ДЕ: Cafe Mon Ami, вулиця Академіка Корольова, 23

КОЛИ: 23 грудня з 12:00 до 17:00

ВАРТІСТЬ : уточнюйте

КОНТАКТИ: facebook, (093) 319-09-12

РІЗДВЯНИЙ ЯРМАРОК У КІРСІ

Ярмарок біля Кірсі.Ярмарок біля Кірсі. Фото: od.vgorode.ua

Новорічний Різдвяний ярмарок у проходить у європейському стилі та традиціях. Буде все як ми любимо: можна обирати подарунки в зоні хенд-мейд, робити фото на згадку у фотозонах, відвідувати концерти, що пройдуть у Кірсі, брати участь у майстер-класах, куштувати смачну їжу німецької кухні, придбати щось на різдвяний та новорічний стіл і насолодитися атмосферою Різдвяний ярмарок.

Безперечно, важливим напрямком зустрічі буде благодійність, щоб ті, хто забезпечує нам захист щодня, отримали повагу, вдячність та підтримку, щоб постраждалі від війни мали змогу на відновлення та допомогу.

ДЕ:
Кірха, вулиця Новосільського, 58

КОЛИ: 22-28 грудня з 11:00 до 22:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНТАКТИ: +38 048 777 32 61

ЯРМАРОК НА ДЕРИБАСІВСЬКІЙ

Ярмарок на Дерибасівській.Ярмарок на Дерибасівській. Фото: od.vgorode.ua

Ярмарок на Дерибасівській працює цілий рік. Містяни вже звикли бачити в центрі Одеси кіоски з різними товарами і часто навіть не звертають на них уваги. Однак перед Новим роком цей ярмарок перетворюється на одне з найзатишніших та атмосферніших місць міста, де навіть у морозну погоду можна зігрітися обпікаючим глінтвейном та обрати оригінальні сувеніри на подарунок.

ДЕ : вулиця Дерибасівська

ВАРТІСТЬ : безкоштовно

ЯРМАРОК ДЛЯ СОБАЧНИКІВ



Це буде PET-ярмарок, де можна придбати подарунки як хвостику, так і собі. Серед товарів буде: кондитерські вироби для собачок, автокрісла для собак та перенесення, зоотовари та обробка улюбленців. На власників пушистиків чекають круасани, печиво, глінтвейн, какао, чай, штолени та багато інших ласощів. Можна купити склянки зі свіжою ягодою, залиті шоколадом, шоколадним Сантою, драже, шоколадними уламками та різдвяним віночком.

У програмі лекції кінологів. Собачкам обіцяють зону перешкод, тож нудно їм точно не буде.

Також обіцяють багато призів та розіграшів, серед них подарунки від Lars&Co, від клініки Terapet, Fraga, а також від Tsvit. 

ДЕ: La'pki BIG, провулок Успенський, 11

КОЛИ : 23-24 грудня з 12:00 до 16:00

ВАРТІСТЬ: вхід безкоштовний

КОНТАКТИ: facebook, (068) 617-72-40

РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

Благодійний ярмарок.Благодійний ярмарок. Фото: facebook.com/vpu26

На ярмарку буде: напої та смаколики, сувеніри, благодійний аукціон (унікальні лоти, що розігруються на підтримку наших героїв), лотерея (благодійний квиток коштує 20 гривень), виставка пряничних будиночків.

Також на святі буде збір листівок для ЗСУ – ви зможете підписати листівку військовим, а її відправлять за призначенням.

ДЕ: центр міста, вся інформація про місце та час проведення буде повідомлена особисто кожному учаснику

КОЛИ: 23 грудня з 11:00 до 16:00

ВАРТІСТЬ : уточнюйте

КОНТАКТИ: facebook

ЯРМАРОК У САДАХ ПЕРЕМОГИ

Місце працює ще з листопада. Це добірка новорічного декору, ялинок, тематичного посуду та багато іншого. Але, звичайно, ціни там можуть бути досить високими, так що будьте готові.

ДЕ: Сади Перемоги Luxury Gallery, вулиця Академічна, 8 (другий поверх галереї)

КОЛИ: щодня з 11:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ : вхід безкоштовно

КОНТАКТИ : facebook

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах