У центрі Одеси з'явився Парк Ілюмінації (відео)

У центрі Одеси з’явився Парк Ілюмінації.

У центрі Одеси з’явився Парк Ілюмінації. На фото скріншот відео

Дозвілля та їжа
15 сiчня 08:33

У центрі Одеси, в Літньому театрі Міськсаду, напередодні Старого Нового року, з'явився Парк Ілюмінації під назвою "Чарівний парк дідуся Люм'єра". З багатьох конструкцій зробили світлодинамічний тунель.

Так, у ньому встановили велику штучну ялинку. На місці з'явилися новорічні прикраси на гілках, велика арка, олені, сріблясті кулі, різноманітні іграшки та кілька невеликих ялинок.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Казковий гном Дідусь Люм'єр та його друзі, диво-дерево з оленями, унікальний світлодинамічний тунель, різні фотозони та величезний капелюх чарівника заввишки 15 метрів!" – йдеться у повідомленні організаторів.

Парк працюватиме до 15 лютого, з 16:00 до 21:00. Вхід для дітей обійдеться у 100 гривень, а для дорослих 200. Для дітей до чотирьох років, дітей з інвалідністю дитинства (до 18 років) та дітей-сиріт (до 16 років) вхід безкоштовний. Пенсіонерам, людям з інвалідністю та чорнобильцям вхід 100 гривень. Військовослужбовці можуть відвідати парк безкоштовно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах