Ресторан YAR та Macarons Boitique: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі

Ресторан YAR та Macarons Boitique: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі.

Ресторан YAR та Macarons Boitique: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі. Фото: facebook.com/yarwoodlounge

Дозвілля та їжа
03 квiтня 18:55

Протягом останніх кількох місяців в Одесі відкрилися нові заклади з атмосферним інтер'єром та смачною кухнею.

Vgorode склав добірку ресторанів, кафе, які нещодавно з'явилися в нашому місті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ПІЦЕРІЯ SG PIZZA

Піца в піцерії SG Pizza.Піца в піцерії SG Pizza. Фото: instagram.com/sgpizza_ua

У грудні 2023 року на Таїрова з'явилася нова піцерія. Тут можна не тільки вибрати готову піцу, а й створити свою власну із шістьома начинками із 36 інгедієнтів на вибір. З незвичайних варіантів: піца на шпинатовій основі, десертна піца з "Нутеллою", піца з італійською мортаделою, вершковим крем-сиром та фісташками, кілька видів піц-ролів. Крім піци, в меню закладу є різні салати та закуски, а на десерт можна замовити "Наполеон".

АДРЕСА: вулиця Академіка Вільямса, 68/1

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 068 62 57 505, сайт, Instagram

РЕСТОРАН YAR

Ресторан YAR.Ресторан YAR. Фото: facebook.com/yarwoodlounge

Новий заклад сучасної української кухні. У тестовому режимі ресторан почав працювати наприкінці січня, а на День закоханих відбулося його офіційне відкриття.

Ресторан відмінно підходить для бенкетів. Тут є бенкетний зал, у якому можуть розміститися до 60 гостей та дитяча кімната з нянею, а страви подають у форматі шоу.

У меню YAR українська кухня в авторській інтерпретації: звичайні страви поєднуються з незвичними продуктами. Наприклад, тут можна замовити грибну юшку з печеною картоплею або борщ з підкопченими ребрами, а на десерт взяти сирники з ягідним соусом і сметаною.

АДРЕСА: вулиця Шишкіна, 48/1

ЧАС РОБОТИ: щодня з 11:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 093 75 77 577, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН MONACO

Млинці з чорнилом каракатиці в ресторані Monaco.Млинці з чорнилом каракатиці в ресторані Monaco. Фото: monaco.choiceqr.com

Заклад, який відчинив двері для відвідувачів у перші дні весни. У ресторані є великий зал та двоповерхова тераса з видом на головну вулицю міста.

Меню різноманітне. Є вишукані частування такі як пате з печінки молодого курчати, млинці з чорнилом каракатиці та диким норвезьким лобстером з червоною ікрою. А є прості страви, які знайомі кожному: сирники з малиновим соусом, борщ із пампушками, уха, медовик.

АДРЕСА: вулиця Дерибасівська, 20

ЧАС РОБОТИ: з суботи по неділю з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 067 30 08 181, сайт, Instagram

МАГАЗИН MACARONS BOUTIQUE

Лавандово-смородинові макаронси в Macarons Boutique.Лавандово-смородинові макаронси в Macarons Boutique. Фото: t.me/macarons_boutique_od

У середині березня в центрі Одеси відкрили новий магазин макаронсів. В асортименті: понад 30 видів кондитерських виробів. Наприклад, тут можна купити макаронси зі смаком чорниці, манго та малини, ванільного вишневого чи абрикосового йогурту, лаванди та смородини. Один макаронс коштує 75 гривень. Якщо хочете купити набір смакоти на подарунок, то солодощі красиво запакують у коробочку.

Зазначимо, що це вже четвертий заклад мережі. Ще три магазини працюють за адресами: площа Толбухіна, 135/3, вулиця Перлинна, 5, вулиця Генуезька, 24Б.

АДРЕСА: вулиця Катерининська, 14

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 097 17 70 737, Instagram, Telegram

РЕСТОРАН FELICE

Інвольтіні з рикотою в ресторані Felice.Інвольтіні з рикотою в ресторані Felice. Фото: felice-odesa.choiceqr.com

Наприкінці березня в Аркадії запрацював новий ресторан італійської кухні. У меню закладу і такі традиційні італійські частування як паста та піца, і незвичайні страви. Наприклад, тут можна скуштувати сирники з лічі та чебрецем, а також інвольтіні з рикотою (закуска з баклажанів, подається в томатному соусі). З десертів: крем-брюле, тірамісу, кілька видів шу та різні цукерки.

АДРЕСА: вулиця Генуезька, 3Б

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 063 88 85 000, сайт, Facebook, Instagram

РЕСТОРАН BURGER TIME

Бургер у ресторані Burger Time.Бургер у ресторані Burger Time. Фото: instagram.com/burgertime_odessa

Нова бургерна, яка з'явилася в центрі Одеси у другій половині березня. У меню п'ять видів бургерів та чизбургерів, а також дев'ять видів піци. Піцу тут готують на дровах. Є варіанти на будь-який смак: від "Пепероні" з гострою салямі, базиліком, моцарелою, пармезаном і томатним соусом до вегетаріанської (вершково-грибної з моцарелою, рикотою, печерицями, трюфельним маслом та соусом).

АДРЕСА: Грецька площа, 1

ЧАС РОБОТИ: щодня з 09:00 до 21:00

КОНТАКТИ: +38 097 87 33 772, Facebook, Instagram

КАВ'ЯРНЯ-ПЕКАРНЯ KURTOSH KALACH

Ще один заклад, який з'явився в Одесі в другій половині березня. Тут готують традиційну угорську випічку – кюртош-калачі.

У меню широкий вибір солодких та солоних кюртошів. Наприклад, з шинкою та сиром, веганський, із баунті та кавовим пломбіром, із шоколадом. Також тут можна замовити чуроси, корн-доги та сирні кульки.

АДРЕСА: Грецька площа, 3/4

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 20:00

КОНТАКТИ: +38 063 04 50 103, Facebook, Instagram

Нагадаємо, в Одесі повернули до комунальної власності приміщення ресторану Bernadazzi на вулиці Буніна. На даний момент цей заклад закрито через ремонт Одеської обласної філармонії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах