Які кінотеатри працюють в Одесі: огляд

Які кінотеатри працюють в Одесі: огляд.

Які кінотеатри працюють в Одесі: огляд. Фото: mediasat.info

Дозвілля та їжа
24 квiтня 12:49

За останні роки карантину та повномасштабної війни в Одесі закрилося чимало кінотеатрів, серед яких "Батьківщина", " Золотий Дюк ", Автокінотеатр Action Cinema Odessa та низка літніх майданчиків, де можна було переглянути фільми. Але переважна більшість кінотеатрів в Одесі працює.

Vgorode підготував добірку місць в Одесі, де можна переглянути фільми на великому екрані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Кінотеатр "Сінема парк"

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр Кінотеатр


Йдеться про колишній кінотеатр " Москва ", який розташовується в районі Черемушок, оточений зеленню парку імені Марка Твена. Будівля невелика, у кінотеатрі лише одна зала. Він обладнаний системами мікроклімату та м'якими кріслами. У кінотеатрі використовується звуковий супровід із ефектом об'єму, а також європейські проектори, є покази у форматі 3D. Місць у залі 620, також є VIP-сектор. На території працює Wi-Fi.

Бомбосховище знаходиться за 50 метрів від будівлі кінотеатру. Якщо тривога триває менше півгодини, сеанс буде продовжено. Якщо більше, то, на жаль, немає. Але всі глядачі мають нагоду обміняти на касі свій квиток на новий.

Загалом кінотеатр "оживає" після простою, оскільки довгий час через пандемію коронавірусу він був закритий. Судячи з соціальних мереж, зараз у них діє гнучка система знижок, розіграші та акції.

Адреса: вулиця Варненська, 4а

Як дістатися: маршрутка №9, троллейбус №9

Вартість квитків: від 99 гривень, у вівторок від 89 гривень

Контакти: (048) 777-01-17, сайт, facebook

Кінотеатр "Сінема Сіті"

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр розташований на другому поверсі торгового центру Fontan Sky Center, а це означає, що в кіно можна піти після шопінгу. У "Сініма Сіті" є сім великих кінозалів із сучасними можливостями 3D. Загальна кількість місць – 1359. Є каса самообслуговування.

Цікаво, що тут можна переглянути повнометражні фільми у технології 4DX з додатковим набором спецефектів, що посилюють враження від перегляду. У кінотеатрі дуже реалістично та видовищно відтворюються такі природні явища: дощ, вітер, туман, блискавка, шторм. Така технологія не в кожному кінотеатрі міста.

З особливостей – сеанси щоп'ятнадцять хвилин, великий репертуар фільмів та снеків у барі.

Є послуга Cinema Cashback, за допомогою якого можна отримати 3% кожної витраченої гривні на власний рахунок. Накопичене можна витрачати у кіно. Всі учасники програми лояльності Cinema Cashback одержують безкоштовний квиток на фільм у свій День Народження при пред'явленні паспорта або свідоцтва про народження.

З понеділка до п'ятниці знижка -10% для школярів, студентів та пенсіонерів. Щоб отримати знижку, наведіть відповідний документ.

Якщо тривога триває менше 20 хвилин, сеанс буде продовжено. Якщо більше, то ні. І тоді квиток можна обміняти на інший та скористатися ним протягом двох тижнів.

Адреса: вулиця Середньофонтанська, 4

Як дістатися: маршрутки №№ 148, 150, 221, 149

Контакти: facebook, instagram, сайт

Вартість квитків: 70-320 гривень

Кінотеатр "Мультіплекс Riviera"

Кінотеатр Мультіплекс Riviera.Кінотеатр Мультіплекс Riviera. Фото: pokupon.ua

Кінотеатр Мультіплекс Riviera.Кінотеатр Мультіплекс Riviera. Фото: multiplex.ua

У торговому центрі "Рів'єра" є практично все, включаючи великий затишний кінотеатр. Він знаходиться на другому поверсі, серед інших розважальних закладів та магазинів. У кінотеатрі дев'ять залів та п'ятнадцятихвилинні перерви між сеансами, тому якщо ви вирішите після покупок подивитися хороший фільм – завжди потрапите на початок показу.

Тут є стандартні зали з місцями підвищеного комфорту на останніх лавах та інноваційні формати IMAX та ScreenX. Ну і звичайно тут є 3D.

Chill out – це зал нового формату із пуфами замість крісел. LUX – сеанс на кріслах-реклайнерах, які забезпечують підвищений комфорт для перегляду. UaSUB – сеанс із українськими субтитрами. SDH – субтитри для осіб з порушеннями слуху та тифлокоментарі для осіб з порушеннями зору

Адреса: вулиця Південна дорога Т1606, 101а (ТЦ " Рів'єра ")

Контакти: facebook, сайт, instagram, (048) 796-67-89

Як дістатися: маршрутка №121

Вартість квитків : 110-300 гривень

Кінотеатр "Мультіплекс" в Аркадії

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр Кінотеатр

Один із найбільших кінотеатрів мережі знаходиться на четвертому поверсі торгового комплексу Gagarinn Plaza. Це семизальний кінокомплекс оснащений сучасним обладнанням під формати 2D, 3D, IMAX. 64 канали та спеціальна геометрія залу гарантують точність позиціонування звуку та ефект присутності.

У Мультиплекс можна подивитися всі новинки кінопрокату. Шанувальникам високого мистецтва пропонуються спеціальні покази трансляцій театральних вистав світового рівня. Є функція показів із лекціями.

Тут можна сходити на сеанси на кріслах-реклайнерах, з українськими субтитрами, а також сеанси французькою та англійською мовами.

Є SDH із субтитрами для осіб із порушеннями слуху та тифлокоментарі для осіб із порушеннями зору, а також SDH із субтитрами для осіб із порушеннями слуху та тифлокоментарі для осіб із порушеннями зору.

Адреса : ТЦ " Гагарін плаза ", вулиця Генуезька, 5/2

Контакти: facebook, сайт, instagram, (048) 796-67-89

Як дістатися: трамвай №5, тролейбуси №№5, 13, маршрутки №№198 та 168

Вартість квитків : 180-300 гривень

Кінотеатр "Планета Кіно IMAX" (Таїрова)

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр Кінотеатр

Це дев'ятизальний кінотеатр, в якому окрім нових фільмів показують стару класику, фестивальне кіно та стрічки англійською мовою. Особливістю став зал IMAX із величезним екраном, висотою у п'ятиповерховий будинок. Звукове обладнання підлаштовано під параметри IMAX, що вдесятеро потужніше за звичайні програми. Ідеальний вибір для перегляду блокбастерів.

CINETECH+ – власна розробка Планети Кіно з широкими проходами між рядами, зручними кріслами та VIP-місцями, що розкладаються як шезлонг.

RE'LUX – кіноресторан для тих, хто любить відокремлений перегляд та смачну їжу. Можна замовляти прямо до зали страви, які зручно їсти руками.

Однак врахуйте, що ціни у кінотеатрі вищі за середні.

Тут діє система бонусів. Крім того, безкоштовно переглянути фільм у мережі "Планета кіно" у День Народження за наявності відповідного документа.

Адреса : проспект Небесної сотні, 2 ( ТЦ City Center )

Контакти : (800)30-06-00 instagram, сайт, facebook

Як дістатися : маршрутки №№ № 25, 121, 149, 191, 197, 198, 210, 214

Вартість квитків : 150-400 гривень

Кінотеатр "Планета Кіно IMAX" (Котовського)

Кінотеатр Кінотеатр

Кінотеатр Кінотеатр

Головною особливістю кінотеатру є те, що тут використовуються технології CINETECH+, про які ми розповідали вище. Тут є п'ять залів з такою послугою.

Є VIP-місця з розкладними кріслами, персональними підлокітниками, столиками для попкорну та персональними 3D-окулярами. Для фільмів у CINETECH+ продають 3D-окуляри в індивідуальних упаковках.

Тут також діє система бонусів і можна безкоштовно переглянути фільм у мережі "Планета кіно" у День Народження.

Адреса: вулиця Давида Ойстраха, 32 (ТЦ City Center )

Контакти: (050) 495-99-80, 0800 300 600, сайт, facebook,

Як дістатися: маршрутки №№ 130, 146, 190, 240, 241, 232А, 314, 67

Вартість квитків : 100-240 гривень

Люм'єр

Люм'єр.Люм'єр. Фото: instagram.com/lumiere_od

Люм'єр.Люм'єр. Фото: instagram.com/lumiere_od

Приватний кінотеатр в Одесі, де можна переглянути фільми на 100-дюймових екранах невеликими компаніями. Тут є стандартна кінозала на чотири особи і велика на вісім осіб. Також тут можна грати в Playstation, поспівати в караоке (за доплату 100 гривень). Реєструватися потрібно заздалегідь.

У фільмотеці понад 70 000 фільмів. Це авторське кіно, аніме, серіали, ретро, фільми Малайзії – тут є все! Ви самі вибираєте, що дивитися.

Власноруч тут роблять попкорн, можна купити коктейль. Однак якщо є бажання, то можна принести все це із собою за окрему доплату 50-100 гривень та 150-300 гривень залежно від типу зали.

Адреса: вулиця Буніна, 8

Контакти: (063) 439-23-39

Як дістатися : маршрутки №№210, №117, №150

Вартість квитків : стандартна кінозала – 200 гривень на годину (чотири особи), велика кінозала – 400 гривень на годину (вісім осіб)

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах