Концерти ADAM та "Кінохіти у виконанні оркестру": куди піти в Одесі цими вихідними

Концерти ADAM та "Кінохіти у виконанні оркестру": куди піти в Одесі цими вихідними.

Концерти ADAM та "Кінохіти у виконанні оркестру": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото ілюстративне: dumskaya.net

Дозвілля та їжа
22 травня 19:39

Найближчими вихідними в Одесі виступить гурт ADAM, покажуть виставу "Випадкові знайомства" та відбудеться концерт музики кінохітів у виконанні органу.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті цими суботи та неділі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ADAM

Відео: YouTube-канал adam.music.production

Гурт Adam виступить в Одесі із сольним концертом "Танцюй зі мною". У програмі хіти "Повільно", "Таку як є", "Танцюй, Мила", "Дещо і інше", "Я не п'яна, я щаслива", "Танцюй зі мною повільно", під яку зняли мільйон романтичних відео, та інші пісні про кохання.

До бронювання є столики, за кожним з яких може розміститися до чотирьох гостей. Забронювати столик можна за телефоном: +38 048 23 93 939. Дзвонити можна з вівторка по неділю з 13:00 до 21:00.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 25 травня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 600 гривень, столик – 5 000 гривень (у вартість входять чотири келихи просекко)

СПЕКТАКЛЬ "ВІЙ"

Вистава "Вій".Вистава "Вій". Фото: rest.od.ua

Вистава за мотивами знаменитої повісті Миколи Гоголя. Організатори зазначають, що цей спектакль здивує глядачів масштабними костюмованими сценами, неймовірними трюками та спецефектами, піснями та танцями. Містика в цій історії поєднується із веселощами та замальовками на тему козачого побуту. Хомі Бруту треба провести біля труни відьми три ночі... Фінал цієї історії буде непередбачуваним.

У 2005 році ця постановка перемогла в номінації "Краща вистава року" у конкурсі, проведеному редакцією журналу "Афіша Одеси".

Діти віком до трьох років можуть потрапити на виставу безкоштовно, проте без надання окремого місця. Без супроводу дорослих на виставу допускають неповнолітніх не молодше 16 років.

ДЕ: Одеський обласний академічний драматичний театр, вулиця Грецька, 48

КОЛИ: 25 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 350 гривень

СПЕКТАКЛЬ "ВИПАДКОВІ ЗНАЙОМСТВА"

Вистава "Випадкові знайомства".Вистава "Випадкові знайомства". Фото: concert.ua

Збірник гумористичних мініатюр про життя простих одеситок. Організатори зазначають, що існування одеської мови визнають не всі, а от, щоб переконатися в існуванні одеського гумору, варто лише переглянути виставу "Випадкові знайомства".

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 25 травня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ ROHATA ZHABA

Відео: YouTube-канал Rohata Zhaba

Молодий український харківський фолк-кантрі колектив у рамках весняного туру виступить в Одесі. Частину прибутку від заходу перерахують на потреби бригади Нацгвардії "Азов".

ДЕ: More music club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 25 травня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 390 гривень

СПЕКТАКЛЬ "1900-Й"

Вистава "1900-й".Вистава "1900-й". Фото: culturemeter.od.ua

Моновистава режисера Олександра Самусенка за п'єсою італійського письменника Алессандро Барікко. Музична історія про дивовижного піаніста Новіченто, який народився і все своє життя прожив на круїзному лайнері.

Ім'я Новіченто було відоме на всіх континентах. Таланту цього маестро заздрили найвідоміші музиканти світу. Яскрава вистава змусить глядачів задуматися про те, чим для нас є свобода. Чи можлива вона в обмеженому просторі? Щастям чи важким тягарем є талант і бажання віддаватися людям повністю?

Головну роль виконає актор Святослав Мельник.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 26 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень; квиток для пенсіонерів, студентів та пільговиків – 80 гривень

КОНЦЕРТ "ЗНАМІНІ КІНОХІТИ В ВИКОНАННІ ОРГАНУ І ГОЛОСУ"

@ alliance_art.ua 26 травня о 16:00 📍Одеса, Євангельська Реформатська Пресвітеріанська Церква 🎬 Знамениті кінохіти у виконанні органу таголосу 🎫 Деталі та квиток на сайті internet-bilet # Одеса # Одеса ♬ оригінальний звук - Alliance_art Ukraine

Відео: tiktok.com/@alliance_art.ua

Вечір, протягом якого пролунають мелодії з культових кінохітів. Організатори відзначають, що епічні та емоційні саундтреки з улюблених фільмів знайдуть нове звучання у виконанні органу та живого вокалу. У програмі композиції з фільмів "Місія нездійсненна", "Серенада сонячної долини", "Одного разу в Америці", "У джазі тільки дівчата", "Хрещений батько", "Улюбленець Нового Орлеана", "Ромео і Джульєтта", "Еммануель", "Шербурзькі парасольки", "Чоловік і дружина", "Сніданок у Тіффані", "Професіонал", "Нотр-Дам-де-Парі", "Список Шиндлера", "Завоювання раю", "Титанік", "Вічне кохання", а також мультфільмів "Красуня і чудовисько", "Анастасія" та "Алладін".

Цього вечора за пультом стоятиме автор аранжувань для органу – заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Удрас.

Вокалістка – народна артистка України Ольга Органезова.

ДЕ: Євангельська реформаторська пресвітеріанська церква, вулиця Пастера, 62

КОЛИ: 26 травня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 220 до 250 гривень

МЮЗИКЛ FOREVER YOUNG

Мюзикл Forever Young.Мюзикл Forever Young. Фото: culture.od.gov.ua

Комедійна вистава, герої якої знайшли рецепт вічної молодості. Це не чарівний еліксир і не ліки, а мистецтво театру та музики. Дія відбувається в елітному пансіонаті для ветеранів сцени, колишніх зірок та кумирів публіки, але справжні актори незалежно від того, скільки їм років, колишніми не бувають. У результаті герої перетворюють спокійний побут пансіонату на феєрверк курйозних, ексцентричних та комедійних подій під мелодії хітів світової естради в новому живому виконанні.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Ольгіївська, 23

КОЛИ: 26 травня о 18:30

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

СТЕНДАП-КОНЦЕРТ БОГДАНА БОЯРИНА

Відео: YouTube-канал "Ми переїхали на інший канал"

Сольний концерт коміка, виступи якого – мікс гостроти жартів, спостережень із життя та іронії. Захід призначений для глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 26 травня о 19:30

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах