Під Одесою цвітуть лавандові поля: де помилуватися

Під Одесою цвітуть лавандові поля: де помилуватися.

Під Одесою цвітуть лавандові поля: де помилуватися. Фото: Олександри Дедюліної/Vgorode

Дозвілля та їжа
18 червня 14:24

На Одещині цвітуть лавандові поля. Локації залучають тих, хто хоче зробити фотосесію.

Vgorode зібрав список місць, де можна помилуватися цвітінням лаванди. Також варто врахувати, що цвісти лаванда буде лише до кінця поточного місяця, після чого її зрізатимуть.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Інститут виноградарства та виноробства імені Таїрова

Інститут виноградарства та виноробства імені Таїрова.Інститут виноградарства та виноробства імені Таїрова. Фото: tairov.org.ua


Заклад знаходиться в однойменному селищі на вулиці 40-річчя Перемоги, 27. Поле досить велике, місця вистачить усім. Знаходиться просто біля будівлі інституту.

Село Вигода

Село Вигода.Село Вигода. Фото: facebook.com/lolita.klochkova


Невелике поле знаходиться біля складу хімічних відходів, у селищі Розсадник. Воно менш популярне у туристів, тому людей тут значно менше. Також тут встановили гойдалку.

Дістатися до місця можна автобусом або електричкою, їхати всього близько 30-ти кілометрів. Однак, врахуйте, що за фотосесію на локації потрібно буде заплатити – поле не дике.

Василівка

Василівка.Василівка. Фото: dumskaya.net


На території Болградського району сімейне підприємство "Агропродукт" на 55 гектар землі росте лаванда. Воно вважається найбільшим в Україні. Саджанці на місце тут привезли з Болгарії.

На території працює фотозона з роялем, гойдалкою та автомобілем. Щодня поле відвідує 150 людей. Але, ясна річ, доведеться заплатити. Щоб відвідати місце, потрібно зателефонувати за номером (063) 681-10-55.

Поле на території Сергіївської територіальної громади

Поле на території Сергіївської територіальної громади.Поле на території Сергіївської територіальної громади. Фото: advice.telegazeta.com.ua

Лаванда тут цвіте між курортною Сергіївкою та селом Вільне. Вхід на поле також є платним.

У Ботанічному саду ОНУ імені Мечникова на Французькому бульварі

У Ботанічному саду ОНУ імені Мечнікова на Французькому бульварі.У Ботанічному саду ОНУ імені Мечнікова на Французькому бульварі. Фото: facebook.com/KavunAnatoliy


Оригінальний квітковий куточок розкинувся на території площею 25х17 метрів. Там висаджено близько тисячі кущів лаванди.

На полях "Дунайський Аграрій" в Ізмаїльському районі Одеської області

На полях Дунайський Аграрій в Ізмаїльському районі Одеської області.На полях Дунайський Аграрій в Ізмаїльському районі Одеської області. Фото: topor.od.ua

Тут зростає органічне поле. Фермерське господарство, яке вже кілька років займається виробництвом органічної продукції, знаходиться в селі Саф'яни. Але охочим зробити фотосесію доведеться заплатити 300-350 гривень із особи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах