Подобова оренда житла в Одесі: ціни на "ЛУН"

Квартира на Миколаївській дорозі.

Квартира на Миколаївській дорозі. Фото: lun.ua

Дозвілля та їжа
26 червня 18:20

Вартість оренди житла в Одесі знизилася на 0,1%. У середньому за місяць проживання в орендованій квартирі потрібно платити близько 7 700 гривень.

А ось скільки коштує подобова оренда житла в різних районах Одеси, Vgorode дізнався з оголошень на сайті пошуку квартир – "ЛУН".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Приморський район

Квартира на Новосельського.Квартира на Новосельського. Фото: lun.ua

Ціни на оренду житла у Приморському районі стартують від 455 гривень. За таку суму можна на добу винайняти однокімнатну квартиру в історичному центрі міста на вулиці Новосельського. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Під'їзд у будинку закривається на кодовий замок. До Дерибасівської можна лише за п'ять хвилин дійти пішки, а до моря – доїхати тролейбусом №2 хвилин за 15.

Квартира на Французькому бульварі.Квартира на Французькому бульварі. Фото: lun.ua

Є, звичайно, й більш елітні варіанти. Наприклад, за 2 350 гривень за добу можна орендувати однокімнатну квартиру на десятому поверсі в ЖК "9 Перлина" на Французькому бульварі. Будинок елітний, із закритою прибудинковою територією, цілодобовою службою охорони та відеоспостереженням. Є паркінг, який під час повітряної тривоги є бомбосховищем. Спуск до моря та Траси здоров'я розташований лише за 5–10 хвилин ходьби від ЖК. З вікон квартири відкривається краєвид на море. На закритій території знаходяться: салон краси, стоматологічна клініка, спортмайданчик, ресторан, спа-центр, басейн, кілька кафе, супермаркет і аптека.

Київський район

Квартира на вулиці Вавілова.Квартира на вулиці Вавілова. Фото: lun.ua

Квартири на Таїрова найдешевші. Пожити протягом доби в орендованому житлі тут можна за суму від 300 гривень. Наприклад, за 385 гривень здають у подобову оренду однокімнатну квартиру на вулиці Вавілова. Це житло з новими меблями, побутовою технікою та всіма необхідними зручностями. У наявності електрочайник, плита, мікрохвильова піч, мультиварка, пральна машина-автомат. Гаряча вода є цілодобово. Мешканцям видають нову постільну білизну та рушники. Будинок розташований на приватній території, де росте багато зелені, є місце для авто та мангал. Поруч із будинком є платне паркування (40 гривень за ніч). Неподалік розташований пляж із новою набережною Золотий Берег.

Квартира на вулиці Гаршина.Квартира на вулиці Гаршина. Фото: lun.ua

Якщо ж хочеться відпочити у більш вишуканій обстановці, то можна за 2 400 гривень орендувати апартаменти у давньогрецькому стилі. Для мешканців такої квартири є спальна зона із широким двоспальним ліжком, повністю обладнана кухня зі столовою зоною, ванна кімната з пральною машиною та душовою. В апартаментах є супутникове телебачення та бездротовий Інтернет. Внутрішнє подвір'я відрізняється авторським інтер'єром у стилі Ібіца. У дворі є басейн, настільний теніс, тренажери, барбекю та парковка. Дістатися моря можна пішки всього за п'ять хвилин.

Хаджибейський район

Квартира на вулиці Філатова.Квартира на вулиці Філатова. Фото: lun.ua

Оренда квартири на добу в цій частині міста коштує від 500 гривень. Наприклад, за 700 гривень можна на добу винайняти двокімнатну квартиру на вулиці Академіка Філатова. Житло з ремонтом. Є два телевізори, інтернет, пральна машина, мікрохвильова піч, весь набір посуду, два дивани. Супермаркет та ринок знаходяться поблизу.

Квартира на Малиновського.Квартира на Малиновського. Фото: lun.ua

Трохи дорожче коштує оренда квартири на вулиці Малиновського. За 850 гривень можна зняти квартиру-студію у класичному стилі з дизайном у світлих тонах. Квартира розташована на восьмому поверсі десятиповерхового будинку. У будинку є консьєрж та камери відеоспостереження. Паркування знаходиться поряд із будинком. Квартира після капітального ремонту. Меблі й техніка нові та сучасні. Є холодильник, електричний чайник, кондиціонер, праска та прасувальна дошка, пральна машина. Гостям надається посуд, чиста постільна білизна, рушники та туалетне приладдя.

Пересипський район

Квартира на вулиці Нежданової.Квартира на вулиці Нежданової. Фото: lun.ua

У цьому районі вартість подобової оренди квартир стартує майже від 600 гривень. За таку ціну можна винайняти нову квартиру із сучасним ремонтом на вулиці Нежданової. У квартирі є необхідна техніка: кондиціонер, Smart TV, індукційна плита, Wi-Fi, мікрохвильова піч, холодильник, пральна та сушильна машини. У вартість оренди входить постільна білизна, гель для душу, всі необхідні столові прилади, ортопедичний матрац і фен. Будинок знаходиться на території, що охороняється, цілодобово ведеться відеоспостереження.

Квартира на Миколаївській дорозі.Квартира на Миколаївській дорозі. Фото: lun.ua

Трохи дорожче, 900 гривень на добу, коштуватиме житло на Миколаївській дорозі. В оренду здають квартиру-студію на 2–3 особи. Будинок розташований за 3-5 хвилин ходьби від безкоштовного пляжу. Поруч є паркова зона, в якій можна організувати пікнік із шашликами. Квартира зі свіжим ремонтом. На кухні є все потрібне для домашнього приготування їжі. Квартира обладнана Wi-Fi, кондиціонером, холодильником, пральною машинкою. Гаряча та холодна вода є цілодобово. Постільна білизна, рушники для лазні та посуд мешканцям видають безкоштовно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах