Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою

Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою.

Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою. Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
04 липня 21:17

В Одесі на перетині вулиць Пестеля та Грушевського планують відкрити новий McDonald's, який поєднують із автозаправкою. Про це повідомляє " Думська ".

Реконструкція автозаправної станції мережі ОККО привернула увагу людей. Справа в тому, що архітектура оновленої споруди, судячи з ескізу, розміщеного на інформаційному щиті, нагадуватиме заклади McDonaldls – аж до кольору стін.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Факт відкриття нового ресторану у компанії підтвердили.

"Як компанія вже повідомляла раніше, у планах розвитку справді є відкриття закладу в Одесі. Втім, враховуючи те, що на відкриття впливає багато змінних чинників, ми не анонсуємо відкриття закладів заздалегідь. У той же час, як тільки ми будемо готові озвучити дату, ми повідомимо вас одним із перших", – йдеться в офіційній відповіді мережі.

Тим часом 1 травня директор з розвитку українського McDonald's Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" анонсував запровадження партнерських програм із мережами автозаправних станцій, серед яких WOG та ОККО.

"Це приклад партнерського проекту, суть якого полягає в тому, що у певній точці на трасі формується весь необхідний комплекс послуг, який потрібен автомобілістам та мандрівникам. Те саме стосується можливості поїсти. Це не конкуренція, а доповнення один одного і можливість вибору відвідувачів. Цього року ми плануємо втілення таких проектів в обласних центрах, містах-мільйонниках або їх сателітах.

В Одесі, за його словами, новий заклад уже будується біля заправної станції ОККО, причому не на трасі, а в межах міста – йдеться, судячи з усього, про АЗС на Пестеля.

Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою.Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою. Фото: t.me/OdessaDumskayaNet

Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою.Ходять чутки: в Одесі відкриють новий McDonald's, але із заправкою. Фото: t.me/OdessaDumskayaNet

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах