Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі

Де шукати в Одесі пляжні інстаграми.

Де шукати в Одесі пляжні інстаграми. Фото: Віктор Воробйов

Дозвілля та їжа
23 липня 09:08

Іноді буває складно знайти в Одесі гарний пляж, щоби зробити ефектні фотографії. То заважає сміття, то забудова, то просто немає достатньої естетики. Vgorode зробила вам добірку з такими пляжами, де точно буде що фотографувати.

Однак, врахуйте, що не всі дані локації офіційно відкриті для купання. Про безпечні пляжі ми вже розповідали окремо.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відрада

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Мабуть, один з найпопулярніших пляжів у нашому місті. Багато городян і гостей міста спеціально встають на світанку, щоб зробити красиві фотографії біля "Жовтого каменю". А потрапити на пляж можна за допомогою канатної дороги, яка розпочинається на Французькому бульварі. Це красиво та зручно! Щоправда, обійдеться дорого.

Також він вважається найменш багатолюдним пляжем із популярних, порівняно з Аркадією чи Ланжероном. Через затоку з прісною водою в море надходить холодна вода, яка ідеально підходить для прийняття душу після купання. До речі, саме цей пляж колись переміг у нашій битві пляжів за версією Vgorode.

З мінусів виділимо те, що його офіційно не відкрито. Поруч є укриття, але потрапити до нього важко.

Зручності у вигляді шезлонгів і басейнів тут також є, але дещо осторонь самого "Жовтого каменю". Зона відпочинку з басейнами пляжу Відрада обійдеться від 150 до 350 гривень у будні та від 300 до 400 гривень у вихідні. Є безкоштовне паркування, дітей до шести років пускають безкоштовно. У вартість відпочинку входять такі послуги: шезлонг, матрац, парасолька, душ, туалет, камера схову, басейн для дорослих, басейн для дітей, альтанки для компанії та проведення свят. Також тут можна поїсти у місцевому ресторані.



Відео: facebook.com/kanatkaotrada

Адреса : вулиця Французький бульвар, 17а, пляж Відрада під нижньою станцією Канатної дороги

Як дістатися : у Відраду зручно спускатися на знаменитій канатній дорозі. Вартість її 150 гривень працює з 07:00 до 19:00. До канатної дороги охочих підвезе трамвай №5. Також до цього місця недалеко пройтися від перетину вулиці Пирогівської та проспекту Шевченка, куди привезуть маршрутки №№ 9, 146, 185, 242 з боку центру міста та №№175 та 210 з боку "Черемушка". Тут же проходять тролейбуси №№ 5, 7, 9, 10 та 11

Контакти: пляжний комплекс (068) 350-60-51

Пляж NOIR

Пляж Noir.Пляж Noir. Фото: instagram.com/noirbeach

Пляж Noir.Пляж Noir. Фото: instagram.com/noirbeach

Пляж Noir.Пляж Noir. Фото: instagram.com/noirbeach


Мабуть, найінстаграмніший варіант, тому що тут показують кіно на пляжі, а екран для перегляду встановили прямо над морем. М'які шезлонги, зручні ліжка та приємне освітлення створять ідеальні умови для комфортного перегляду фільму. У закладі можна замовити коктейлі, попкорн, їжу. Продаж квитків на сеанси відкривається о 20:00. З четверга до неділі о 21:00 зазвичай починається показ. Розклад фільмів можна переглянути в соцмережах. Поруч знаходиться укриття.

За лежак треба буде сплатити 350 гривень, а за ліжко 1400 гривень. Офіційно пляж не відкрито.

Адреса: пляж "Дельфін", 5

Як дістатися : трамвай №5. Спуск до пляжу "Дельфін" знаходиться на Французькому бульварі, зупинка "Клініка Філатова"

Контакти : Instagram

Лагуна або "Зелений берег"

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Пляж Пляж

Природні скелі на узбережжі Одеси завжди приваблювали туристів. Саме біля їхнього підніжжя виходили найкрасивіші фото. Море, жовте каміння, чайки – таким пам'ятають багато відпочинку в Одесі. Колись пляж був затишний і закритий від сторонніх пляж, але в 2020 році тут з'явилися орендарі. З ними "виросли" і заклади, а замість стежки на місці спорудили сходи.



Місце знаходиться за санаторієм Чкаловським, між Ланжероном та Аркадією. Однак врахуйте, що поблизу знаходиться нудисткий пляж і іноді "Лагуну" можуть потрапити і голі туристи.

Зрозуміло, орендарі тут також є. Крім цього, завдяки їм на території пляжу є душ, туалет та місце для перевдягання. Також тут можна поїсти. Ціни – більш-менш середні. Шезлонг коштуватиме 400 гривень, ліжко 1500 гривень, бунгало 3500 гривень, оренда рушника 100 гривень. Для військових є система знижок за наявності підстав. Пляж працює з 09:00 до 19:00.

Однак офіційно тут не можна купатися.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Laguna (@laguna_beach_odessa)

Адреса: пляж "Лагуна", за санаторієм Чкаловським

Як дістатися : трамвай №5. Спуск до пляжу "Чкаловський" знаходиться на Французькому бульварі, зупинка "санаторій Чкалова"

Контакти: Instagram

Ibiza

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ibiza Beach Club (@ibiza_beach_club)

Один із найпопулярніших пляжних комплексів Одеси, який знаходиться наприкінці центральної алеї Аркадії. Якщо ви зніматимете звідси, то автоматично стаєте наймоднішим і найкрутішим. Адже це рівень люкс. Але доведеться серйозно витратитись.

На території Ibiza є чотири басейни, в тому числі дитячий. Відвідувачі можуть відпочити на шезлонгах або орендувати намети. Ну а після плавання та засмаги можна перекусити у ресторані середземноморської кухні. Радимо бронювати місця заздалегідь через сайт. Інакше потрапити сюди у вихідний день буде тяжко.

  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото
  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото 1
  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото 2
  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото 3
  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото 4
  • Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото 5

Де шукати в Одесі інстаграмні пляжі фото

Усі фото: ibiza.ua/beach#evnt


Місце працює з 09.00. Ціни: з понеділка по четвер шезлонг на піску – 200 гривень, шезлонг біля басейну – 500 гривень, м'який майданчик до шести осіб – 1500 гривень, м'який майданчик біля басейну до шести осіб або намет – 2000 гривень, камера схову – 100 гривень (заставна вартість ключа – 150 гривень), рушник – 150 гривень (заставна вартість – 500 гривень). У п'ятницю та на вихідних шезлонг на піску – 450 гривень, шезлонг біля басейну – 900 гривень, м'який майданчик до шести осіб – 3000 гривень, м'який майданчик біля басейну до шести осіб чи намет – 3600 гривень, камера зберігання – 100 гривень (заставна вартість ключа – 150 гривень), рушник – 150 гривень (заставна вартість – 500 гривень).

Пляж працює офіційно, є укриття та все необхідне.

Адреса : пляж "Аркадія", 2

Як дістатися: на трамваї №5 (кінцева), тролейбусах №№5 та 13. Також на пляж йдуть маршрутки №№168 та 198

Контакти: (073) 777-02-04, сайт, Facebook, Instagram

Пляж на Малому Фонтані

Пляж на Малий фонтан.Пляж на Малий фонтан. Фото: instagram.com/fontan_beach_club

Пляж на Малий фонтан.Пляж на Малий фонтан. Фото: Oksi Ya

Ще один відносно секретний та красивий кам'янистий пляж. Гучної музики тут немає, людей не дуже багато. Досить маленький, але милий. Тут також працюють орендарі, але не так агресивно. Шезлонги стоять серед каменів, є великі парасольки, душ, переодягання та все необхідне. Загалом пляж добрий для відпочинку з дітьми. Поруч є місце без орендарів із галькою. Шезлонг коштує 300 гривень у будні дні та 350 гривень у вихідні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Буфет на Малому Фонтані (@fontan_beach_club)

Тут, на літньому майданчику ресторану, що знаходиться прямо над пляжем, за будь-яким столиком буде гарний краєвид на море. У самому закладі можете скуштувати різні страви на мангалі, сніданки, торти і, звичайно ж, рибу, вино. Більше того, навіть вареники чи пельмені. Поруч є де купити морозиво.

Офіційно пляж не відкрито. Але працює з 09:00 до 21:00.

Адреса : Санторіні, Траса здоров'я, вулиця Морська, 1

Як дістатися : на трамваї №5 (зупинка санаторій "Одеса")

Контакти: (067) 006-15-50, (073) 006-15-51, Instagram

Ланжерон

Ланжерон.Ланжерон. Фото: facebook.com/veronika.begun

Останній у списку, але чи не перший пляж в Одесі. Тут є набережна, дельфінарій, пляжні комплекси та неймовірно красиві світанки під звуки піаніно. До речі, щоби послухати музику на Ланжероні їдуть люди з інших міст.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Віка Кіктенко (@kik_vika_)

Ланжерон.Ланжерон. Фото: instagram.com/dieduardovna

Також тут є локація "Будинок сонця", де можна зробити ефектні фотографії.

Дім Сонця.Дім Сонця. Фото: kraevedodessa.blogspot.com

До речі, одеський "Ланжерон" опинився на 27 місці у списку найкращих пляжів світу, складеному виданням BeachAtlas. Так, одеський пляж видання описує як улюблене українцями місце відпочинку за красу, золоті піски та прозорі води Чорного моря. Тепер він ще особливіший, на думку авторів переліку, як символ стійкості.

Орендарів на локації вистачає, у середньому шезлонг коштує 300–350 гривень. Також на набережній пляжу працює пляжний комплекс "Немо" з усіма зручностями та шиком, де ціни стартують від 800 гривень за щезлонг. Приємними їх не назвеш, але після 18:00 на вхід діє знижка 50 відсотків. У будь-якому випадку на Ланжероні є місце і для безкоштовного відпочинку на піску.

Офіційно пляж не відкритий.

Адреса : пляж Ланжерон, 1

Як дістатися : на трамваї №№, 285 (зупинка "Музкомедія"). тролейбусами №№2 та 3 та маршруткою №203. Також вам підходять майже всі маршрутки, що йдуть Канатною, виходити потрібно на Успенській

Контакти: 048) 705-70-73, (050) 338-91-98, Instagram

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах