5 переваг працювати в мережі  “Обжора” - фото
5 переваг працювати в мережі “Обжора”
Дозвілля та їжа
21 серпня 12:32
5 переваг працювати в мережі “Обжора” - фото

З настанням війни ми зрозуміли, що не можна відкладати життя на потім, треба радіти щоденним речам: власному хобі, спілкуванню з рідними, розвитку дітей, стосункам з коханим, зустрічам з друзями. Тому робота має бути для людини, а не людина для роботи. І така в Одесі є. Дізнаймося про все з перших уст!

Мережа, що працює для одеситів майже 30 років

Торговельна мережа “Обжора” давно асоціюється з якістю, гарним асортиментом, смачними стравами власного приготування та комфортом, бо супермаркети розташовані поруч з домом, куди зручно заскочити по дорозі додому чи на роботу й купити все необхідне. А ще – зі святом, адже мережа пропонує багато цікавих і веселих заходів. 

“Обжора” постійно працює над випуском нових лінійок в кулінарії та відкриває улюблені одеситами піцерії та суші-корнери. Ба більше, вона має своє виробництво, тому її копчена риба, сири, здоба й хліб такі популярні серед покупців.

То в чому секрет успіху компанії? В її співробітниках, які гуртом будують бренд. Вони люблять свою роботу, цінують колектив та можливості, що надає мережа.

5 переваг працювати в мережі  “Обжора”
5 переваг працювати в мережі “Обжора”

 

Гнучкий графік

Скільки разів ви пропускали дитяче свято в садочку, просили батьків вирішити поточні справи по дому або в черговий раз дивилися на відпочинок друзів лише по фотографіях? А все тому, що ви буквально живете на роботі.

В цьому плані компанія “Обжора” дбає про співробітників. Вона пропонує індивідуальний графік праці – від кількох годин на день до певних днів тижня. Студенти, мами з маленькими дітьми, ті, кому потрібен підробіток, із захватом розповідають про таку можливість.

Так, касирка супермаркету Анастасія на вул. Канатна ділиться: “Я обожнюю нашу компанію за те, що є змога вибудувати зручний для мене графік роботи. Я без проблем можу запланувати візит до лікаря, відвести дитину вдень на спортивну секцію, а ще допомогти чоловікові почистити й приготувати рибу, коли той повертається з рибалки. Я почуваюся гарною матір'ю та дружиною, бо можу брати активну участь у житті моєї родини!”

5 переваг працювати в мережі  “Обжора”
5 переваг працювати в мережі “Обжора”

 

Знижки на продукцію власного виробництва

А от працівниця пекарського цеху Світлана наводить свою причину, чому “Обжора” для неї найкраща робота: “Дуже люблю смачненьке, я ще та ласунка, тому вважаю чудовим бонусом брати випічку за спеціальною знижкою для співробітників. А як радіють синабонам, круасанам та чіабаті мої рідні! На вихідні у нас завжди перепічковий рай”.

Працівники компанії мають можливість смакувати корисну та різноманітну кухню “Обжори” за спеціальною ціною.  Це ж так зручно: пообідати на роботі свіженьким салатиком, чи биточками з тюлечки на пару з пухким багетом – і ніяких тобі турбот! 

Приємності до свят

Це ще одне заохочення для співробітників від компанії, адже свята, з одного боку, нас дуже тішать, а з іншого – роблять гаманець значно худішим. Тож “Обжора” готує приємні бонуси та подарунки для співробітників до різних свят. 

Старший продавець Тетяна задоволена: “Тим, що у Жіночий день, мені не потрібно “працювати на кухні”, тому що компанія дбає про нас, жінок, та дарує нам сертифікат, на який я можу придбати все що я забажаю…тому я балую себе смаколиками нашого власного виробництва!“.

5 переваг працювати в мережі “Обжора”
5 переваг працювати в мережі “Обжора”

 

Працювати пліч-о-пліч із професіоналами

Одна з цінностей мережі супермаркетів – надавати покупцеві найкращий сервіс та якісні продукти, тому фаховість є головною характеристикою колективу. В “Обжорі” працюють справжні аси, які досконало знають свою справу й охоче навчають премудростей професії новачків. 

Поширена система менторства допомагає комфортно і без стресу призвичаїтися до роботи та опанувати новий для себе фах. Не секрет, що чимало людей приходять в “Обжору” без будь-яких навичок і завдяки налагодженій системі стають профі – касирами, пекарями, продавцями, менеджерами, сироварами. Як сказала фахівчиня HR-відділу Тетяна Крисова: “Головне – цілеспрямованість та бажання розвиватися, а спеціальності ми навчимо!”

5 переваг працювати в мережі “Обжора”
5 переваг працювати в мережі “Обжора”

 

Кар’єрне зростання

Можливість зі звичайного приймальника товару стати керівником відділу, з помічника сировара – технологом, з нарізувача овочів – майстром-кулінаром закладена в основі роботи компанії. В “Обжорі” третина колективу працює вже понад 10 років й успішно будує свою кар’єру. Є чимало прикладів, коли продавчині ставали директорками супермаркетів, зокрема Вікторія Шушман, Марина Генова, Олеся Сидоренко.

Компанія тестує співробітників щодо нового напряму роботи, проводить стажування, навчання іншого фаху, організовує тренінги та наставництво – той, хто хоче рухатися вперед, обов’язково отримає таку можливість. Адже мережа зацікавлена у розвитку та зростанні власних висококваліфікованих кадрів.

Скористайтеся нагодою працювати у компанії для людей

5 переваг працювати в мережі “Обжора”
5 переваг працювати в мережі “Обжора”


Наразі є чудова можливість отримати досвід, корисні навички та гідну зарплату у кількох напрямах. Саме зараз у торговельній мережі “Обжора” відкрилися вакансії на посади:

- працівника пекарні;
- працівника кулінарії;
- продавця-консультанта;
- касира;
- старшого продавця.

До доброзичливого колективу й причетності до крутого популярного бренду додаються такі плюшки, як гнучкий графік роботи, знижки на продукцію власного виробництва, сертифікати на товари до свят, індивідуальні для кожного співробітника компліменти, навчання, розвиток у команді професіоналів та великі перспективи кар’єрного зростання.

Не зволікайте, телефонуйте за номерами: 

096-025-47-19

066-948-50-34

093-108-69-81

Або пишіть. 

Чекаємо на вас у команді!

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах