В Одесі за понад 185 тисяч гривень продають цуценят: який вигляд мають найдорожчі собаки

Померанський шпіц.

Померанський шпіц. Фото ілюстративне: Pinterest

Дозвілля та їжа
28 серпня 23:35

В Одесі за чотири тисячі з половиною тисяч євро продають цуценят французького бульдога рідкісного забарвлення. У перекладі на гривню це майже 185,5 тисяч гривень.

Про це кореспондент Vgorode дізнався з оголошень на сайті OLX.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У продажу чотиримісячне щеня кремового забарвлення Isabella Rojo New Shade. В оголошенні зазначено, що мала коротенька, з гарною статурою. Також є її сестричка забарвлення Isabella New Shade під кремом. Автор оголошення зазначає, що ціна договірна.

Французький бульдог забарвлення Isabella New Shade.Французький бульдог забарвлення Isabella New Shade. Фото: OLX

Французькі бульдоги, попри свою кремезну статуру, досить доброзичливі і ласкаві. Така собака може бути і компаньйоном для самотньої людини, і улюбленцем у великій родині, тому що добре контактує з дітьми. Втім, перш ніж заводити бульдога, варто зважити всі "за" та "проти". Є в цієї породи і недоліки: можливі проблеми з диханням, які призводять до хропіння та хрипів, схильність до перегріву, тривожність при розлуці з господарем, через яку таких вихованців небажано довгий час залишати наодинці.

Трохи дешевше, за чотири тисячі євро, тобто більш ніж за 183 тисячі гривень продають малечу королівського пуделя. В оголошенні зазначено, що цуценята від дуже гарних батьків мають "неповторне забарвлення та неперевершений характер". Можлива доставка собак не лише Україні, а й до країн Європи.

Королівський пудель.Королівський пудель. Фото: king_pudel_giant

Особливостями породи королівський пудель є високий зріст і пухнаста шерсть, що в'ється. Пуделі входять до десятки найрозумніших собак. Це компанійські та доброзичливі пси, але варто враховувати, що вони потребують ретельного догляду, зокрема стрижки щонайменше раз на півтора місяця, регулярного підстригання кігтів і вичісування. Крім того, представники цієї породи схильні до втрати волосся, вушних інфекцій, сечокам'яної хвороби, алергій, крипторхізму та глухоти.

Замикають трійку найдорожчих песиків, яких продають на OLX в Одесі, цуценята померанського шпіца. За чотири тисячі євро (більш ніж за 183 тисячі гривень) можна придбати міні-цуценя білого забарвлення. Продавець зазначає, що на момент продажу у щеня є міжнародний родовід FCI, міжнародний ветеринарний паспорт, чіп. Собак доставляють по всій Україні.

Відео з Instagram-акаунту автора оголошення

Померанські шпиці – невеликі песики, які відносяться до декоративної породи, мають веселий характер і не люблять сидіти на одному місці. З мінусів те, що в процесі гри через непосидючість і велику кількість енергії ці собачки можуть захопитися настільки, що погризти речі чи меблі. Крім того, у таких песиків часто виникають проблеми з диханням та переломи кісток.

Раніше Vgorode розповідав про найдорожчих кішок, які продають на OLX в Одесі. Вартість деяких пухнастиків також сягає чотирьох тисяч євро.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах