В Одесі відкрили новий McDonald's: у чому його особливість

В Одесі відкрили новий McDonald's

В Одесі відкрили новий McDonald's Фото: instagram.com/mcdonaldsukraine

Дозвілля та їжа
31 серпня 15:15

У п’ятницю, 30 серпня, в Одесі відкрили ще один McDonald's. Ресторан, розташований за адресою вулиця Саймона Літмана, 2А, став десятим закладом мережі в Одесі та 103 McDonald's в Україні.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Особливістю нового McDonald's є суміщеність із автозаправною станцією OKKO. Це четвертий ресторан мережі, розташований в безпосередній близькості від АЗС, і перший, який відкрили у співпраці з АЗС OKKO.

В Одесі відкрили новий McDonald'sВ Одесі відкрили новий McDonald's Фото: instagram.com/mcdonaldsukraine

"Суть партнерських проєктів з АЗК полягає в тому, щоб у певній точці на трасі або у місті сформувати широкий комплекс послуг. Це не конкуренція, а доповнення один одного. І головне, це можливість вибору для відвідувачів", – зазначив директор з розвитку McDonald's Україна Віталій Стефурак.

Новий заклад знаходиться в житловому масиві неподалік в'їзду до міста з боку автодороги М-05 Київ – Одеса. Площа ресторану – 469 квадратних метрів. У залі 125 місць, а ще 106 розташовані на терасі.

Графік роботи закладу: щоденно з 07:00 до 22:30. McDrive розпочинає роботу на дві години раніше – з 05:00. Під час повітряної тривоги ресторан не працює, відкривається приблизно за годину після того, як оголошують відбій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах