Концерт Jerry Heil та вечір пам'яті Скрябіна: найяскравіші заходи жовтня в Одесі

Осіння Одеса.

Осіння Одеса. Фото: Микола Вдовиченко

Дозвілля та їжа
02 жовтня 17:45

Протягом найближчих тижнів в Одесі відбудеться чимало цікавих заходів, зокрема виступлять Ніно Катамадзе, Тіна Кароль, Jerry Heil, CHEEV та Freedom Jazz, покажуть спектаклі "Зоряні пристрасті" та "Історії кохання для дорослих", відбудуться музичне шоу Ice and Fire Symphony та вечір пам'яті Кузьми Скрябіна.

Vgorode склав добірку яскравих івентів, які варто відвідати в нашому місті в жовтні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ НІНО КАТАМАДЗЕ

Відео: YouTube-канал Nino Katamadze

Грузинська співачка Ніно Катамадзе виступить в Одесі із сольним концертом. Ніно одна з небагатьох іноземних артистів, які зараз відвідують Україну. З перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона активно підтримує наш народ у боротьбі проти агресора.

Ніно Катамадзе співає із самого дитинства. Уперше вона вийшла на сцену з танцювальним виступом у чотирирічному віці, а з семи років співає та гастролює. Співачку знають і люблять не лише в рідній Грузії, а й у країнах Європи та США. Зараз Катамадзе виступає у супроводі найкращих грузинських та американських музикантів.

У музиці Ніно Катамадзе є етнічні мотиви. Її пісні звучать грузинською мовою, проте знаходять відгук у серцях навіть тих, хто не знає цієї мови, оскільки сповнені чуттєвості, яка близька і зрозуміла людям будь-якої національності.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 2 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КВАРТИРНИК В ОЛЕГА ФІЛІМОНОВА

В Одесі відбудеться квартирник Олега Філімонова.В Одесі відбудеться квартирник Олега Філімонова. Фото: concert.ua

Великий концерт відомого українського гумориста, учасника команди КВК "Одеські джентльмени", ведучого проєктів "Джентельмен-шоу" та "Камера сміху" Олега Філімонова. У програмі вечора: живий оркестр, відео-сюрприз від пародиста Юрія Великого, чемпіони світу зі степу та тріо тенорів, випивка та закуска, пісні англійською, іспанською, французькою та одеською мовами, а також веселі історії.

Діти віком до п'яти років можуть потрапити на захід безкоштовно, проте без надання окремого місця. Квартирник триватиме упродовж 90–120 хвилин.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 650 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЛЮБОВ НА ТРЬОХ"

Вистава "Любов на трьох".Вистава "Любов на трьох". Фото: kontramarka.ua

Комедія за п'єсою Альдо де Бенедетті. Закохатися можна в будь-якому віці, але не завжди вдається спокусити саме того чи саме ту. Політик поважного віку намагається підкорити серце молодої журналістки Паоли. Щоб виглядати в її очах вигідніше, Леон видає себе за літератора. Допомагає йому в цьому справжній драматург П'єтро, який набагато молодші за політика. У результаті Леоне завойовує оплески, а П'єтро – прихильність Паоли… Втім, можливо, молода журналістка веде свою власну гру з почуттями... Організатори зазначають, що фінал спектаклю буде феєричним та несподіваним.

У ролях народні артисти України Лесь Задніпровський та Ольга Сумська, заслужений артист України Віталій Борисюк.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 900 гривень, при купівлі двох квитків на другий діє знижка – 50%

КУПИТИ КВИТКИ

ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ КУЗЬМИ СКРЯБІНА

Відео: YouTube-канал Кузьма Скрябін

Культовий гурт "Скрябін", якому виповнюється 35 років, виконає знамениті хіти Андрія Кузьменка. Цього вечора прозвучать "Люди як кораблі", "Старі фотографії", "Мовчати", "Мам", "Сам собі країна", "Місця щасливих людей" та інші безсмертні композиції.

"Особлива життєва філософія, яка ґрунтується на справедливості та честі, глибока життєва мудрість, пророчі рядки пісень без зайвого пафосу – це те, що залишив нам Андрій Кузьменко, і те, чого нам зараз так не вистачає. Сім'я фанатів "Скрябіна" збереться, щоб прожити найкращі миті разом. Подія залишить потужні враження та ще міцніше об'єднає всіх у вірі у близьку Перемогу", – кажуть організатори.

Частину виручених від заходу коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: UNION, вулиця Троїцька, 43

КОЛИ: 14 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 550 до 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

МУЗИЧНЕ ШОУ ICE AND FIRE SYMPHONY

В Одесі відбудеться музичне шоу Ice and Fire Symphony.В Одесі відбудеться музичне шоу Ice and Fire Symphony. Фото: concert.ua

У виконанні сучасного симфонічного оркестру на чолі з диригентом Романом Мачишиним пролунають саундтреки до культових кіношедеврів.

У програмі вечора:

  • саундтреки з кінокартин The Witcher, Dune, Harry Potter, Game of Thrones, Vikings, Guardians of the Galaxy, Pirates of the Caribbean, The Fifth Element, The Lord of the Rings, House of the Dragon, Avatar, The Hobbit, The Hunger Games та інших;
  • музика до комп'ютерних ігор Skyrim, League of Legends та інших.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 1 340 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ ТІНИ КАРОЛЬ

Відео: YouTube-канал Tina Karol

Зірка української поп-сцени Тіна Кароль виступить в Одесі з концертним шоу. Окрім пісень, які вже стали хітами, співачка виконає нові композиції.

"Ти маєш почути і побачити наживо. Авторка понад 30 хітів, які точно стали саундтреками твого серця. Шоу, яке вже відвідали тисячі глядачів. Тепер маєш побачити і ти. Щирість, натхнення, потужний вокал, професійна команда, екранне шоу і, звичайно, хіти. Родзинкою шоу стане потужна прем'єра пісні "Стерва"", – звертаються до кожного глядача організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 15 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 1 200 до 4 000 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ JERRY HEIL

Відео: YouTube-канал Jerry Heil

В Одесі виступить Jerry Heil – яскрава представниця нової хвилі української музики, яка за короткий час стала однією з найвідоміших співачок та авторів пісень в Україні. Лише за чотири роки після початку відеоблогу Jerry Heil здійснила справжній прорив у музичній індустрії, заснувавши власний музичний лейбл NOVA MUSIC.

Її треки набирають мільйони переглядів у мережі. За останній рік YouTube-канал Jerry Heil зібрав понад 175,5 мільйона переглядів, що робить дівчину однією з найвпливовіших співачок країни. У 2024 році Jerry Heil стала найпопулярнішою українською артисткою на Spotify, де її музику слухають понад 1 600 000 користувачів на місяць.

Відзначилася Jerry Heil і на міжнародному рівні: у 2023 році вона стала лауреаткою Music Moves Europe Awards у категорії Public Choice, а у 2024 році вже виступала у ролі члена журі. Того ж року вона разом із реперкою Alyona Alyona представила Україну на Євробаченні-2024 із піснею Teresa & Maria, де здобула почесне третє місце.

Jerry Heil – одна з небагатьох українських артисток, якій вдалося вступити до одного з найпрестижніших університетів світу – Berklee College of Music. До того ж у 2024 році співачка стала членом американської Академії звукозапису та отримала право голосувати за лауреатів однієї з найпрестижніших музичних премій світу – Grammy.

Jerry Heil вірить у свою музичну місію – прославляти українські традиції та культуру на міжнародному рівні. У своїй музиці співачка поєднує український фольклор та запальні ритми.

"Концерти – один з найкращих аспектів життя артиста, на мою думку. Репетиції, саундчеки, хвилювання перед виходом, сотні або тисячі людей співають в унісон, фото після концерту, потім солодке відчуття виснаження після та перегляд ваших відміток в історії з концерту... Як же я обожнюю це! Тільки на сцені можна відчути, наскільки саме людям резонує твоя творчість. Вважаю себе дуже щасливою, що вдалося зібрати своєю творчістю довкола себе таких світлих глядачів, слухачів, найкращих людей! Чекаю на вас!” – запрошує на свій концерт Jerry Heil.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна, 15 – прим. ред.)

КОЛИ: 17 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 490 до 1 190 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ CHEEV

Відео: YouTube-канал CHEEV

Автор та виконавець хітів "Гарно так", "Мрієшся" та "Оберігати" – CHEEV – виступить в Одесі.

CHEEV (Владислав Чижиков) – молодий виконавець із Білорусі, який живе в Україні та співає українською мовою. У 2016 році Влад брав участь у вокальному проєкті Х-Фактор, а у 2019 – став учасником вокального шоу "Голос країни-9". Незабаром після проєкту "Голос країни" артист дебютував під псевдонімом CHEEV, записавши пісню "Оберігати", а у 2021 році вийшов його перший альбом – Drama.

Стиль CHEEV – це комбінація жанрів інді та альтернативи в поєднанні з ліричними текстами та вокалом. Хіти CHEEV неодноразово ставали лідерами чартів YouTube, Apple Music Україна та Shazam, а композиція "Гарно так" потрапила не лише в українські, а й у європейські чарти. За словами виконавця, цей трек про те, як вчишся жити в невідомості, без планів на майбутнє, вчишся цінувати те, що в тебе є, і тих, хто поряд з тобою. Продовженням хіта "Гарно так" стала композиція про палітру почуттів людини після розлучення – "Мрієшся".

Організатори зазначають, що під час виступу CHEEV буде не лише лірика та романтика, адже цей виконавець передає у своїх треках весь діапазон емоцій.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Ніни Строкатої, 15 (раніше вулиця Буніна, 15 – прим. ред.)

КОЛИ: 20 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ КВИТКІВ: від 350 до 790 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ЗІРКОВІ ПРИСТРАСТІ"

Вистава "Зіркові пристрасті".Вистава "Зіркові пристрасті". Фото: exclusive.ua

Театральна прем'єра сезону – вистава у виставі про акторів, яких ми обожнюємо і якими захоплюємося, про життя, гумор і кохання. Спектакль поставили за мотивами відомої комедії британського автора Марка Фрейна, яка сьогодні дуже популярна як на європейській сцені, так і на Бродвеї.

Група акторів із Лондона репетирує виставу, щоб незабаром вирушити в турне провінційними містечками. Кожен із них доклав зусиль до цього проєекту і тепер щиро сподівається на успіх. І все справді могло б бути добре, але є одне "але"... Люди мистецтва настільки емоційні, що просто не в змозі втримати за лаштунками особисті стосунки, які бурхливим потоком накривають і руйнують і без того "тендітний" спектакль. Чи знайдеться вихід із ситуації, що дійшла до повного комічного абсурду?

Вистава йде з антрактом і призначена для глядачів від 13 років.

У ролях:

  • Арам Арзуманян – актор театру та кіно, зірка серіалу "Скажене весілля";
  • Валентин Томусяк – актор театру та кіно, зірка серіалу "Ніщо не трапляється двічі";
  • Дарія Петрожицька – заслужена артистка України, зірка серіалів "Бурштинові копи", "Найкращі виходи", "Папік";
  • Григорій Бакланов – актор театру та кіно, зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", актор Київського академічного театру на Печерську;
  • Ігор Рубашкін – заслужений артист України, актор Київського академічного театру на Печерську;
  • Ксенія Вертинська – актриса театру та кіно, зірка серіалу "СідорЕнки та СідОренки", спектаклів "Сильні слабкі жінки", "Дівич-вечір", "Вірні дружини";
  • Олександр Ганноченко – народний артист України, актор театру та кіно, актор Київського національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки;
  • Оля Атанасова – актриса театру та кіно, зірка серіалу "Дві матері";
  • Світлана Золотько – народна артистка України, зірка вистав "Серцеїдки" та "Перших вісім побачень", актриса Київського академічного театру на Лівому березі Дніпра.

Режисер – Олександр Ганноченко. Хореограф – Лідія Соклакова. Stylyst – Анна Широбокова.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 22 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 280 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

HALLOWEEN FESTIVAL

Halloween Festival.Halloween Festival. Фото: odesa.internet-bilet.ua

Дводенний фестиваль, присвячений святкуванню Хелловіну. Територія Одеської кіностудії перетвориться на планету жахів, привидів, мороку та веселощів. Організатори відзначають, що це унікальна можливість перетворитися в незвичайний образ, приміряти на себе креативний look, нанести грим і вдосталь повеселитися.

На відвідувачів чекають понад 30 фотозон, тематичні фудкорти та чарівні напої, конкурси та призи, шоу-програма ведучого, драйвова музика від провідних кавер-бендів Одеси та виступи топових танцювальних колективів, дитяча зона, аквагрим, конкурс на кращий костюм, майстер-класи та для всієї родини.

"Halloween festival у кризовий для українців час сприяє ментальній адаптації найуразливішої частини населення: дітей, підлітків ВПО та дітей з інклюзією. Саме тому цього року за підтримки благодійних фондів "З Одесою в серці", "Тримай" наш захід несе благодійний меседж – "Об'єднуємося заради дітей". Частину коштів від продажу квитків буде перераховано на потреби вказаних категорій суспільства", – наголошують організатори.

Діти до семи років можуть потрапити на фестиваль безкоштовно, проте лише в супроводі дорослих.

ДЕ: Одеська кіностудія, Французький бульвар, 33

КОЛИ: 26 та 27 жовтня з 13:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: вхід на один день – 150 гривень, вхід на два дні – 250 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

СПЕКТАКЛЬ "ІСТОРІЇ КОХАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛИХ"

Вистава "Історії кохання для дорослих".Вистава "Історії кохання для дорослих". Фото: jetsetter.ua

Ефектна комедійна вистава за мотивами твору Збігнєва Ксьонджика. Глядачі побачать постановку із шести новел, кожна з яких – щира та пряма розмова на інтимні теми.

"Щедро пересипані тонкою іронією історії змусять глядачів сміятися невпинно, а іноді до сліз. Головні герої дуже схожі на нас з вами: щирі, дивні, проникливі, щасливі та неймовірні… Тож буде не лише смішно, а й повчально", – кажуть організатори..

У ролях: Олексій Вертинський, Людмила Смородіна, Анатолій Гнатюк, Марина Андрощук, Олександр Папуша, В'ячеслав Жила.

Вистава з антрактом триває годину та 40 хвилин. Режисер – В'ячеслав Жила.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 28 жовтня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 250 до 950 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

КОНЦЕРТ FREEDOM JAZZ

Відео: YouTube-канал Freedom Jazz

Творчий колектив Freedom jazz girls band виступить в Одесі з музично-танцювальною виставою Freedom Jazz Show.

"Джаз-кабаре – це наша невід'ємна частина, наша візитівка, як і звичка дивувати нашого улюбленого глядача. Тому для наших шанувальників і тих, хто збирається ними стати, ми, як завжди, готуємо сюрпризи. Це і фрагменти з легендарних світових мюзиклів у фірмовій музичній обгортці від Freedom jazz girls band, і міні-вистава, наповнена тонким жіночим гумором, вишуканим звучанням та неповторним шармом, і світові танцювальні хіти, від яких просто неможливо всидіти на місці!" – кажуть учасниці колективу.

Режисер театралізованого дійства – український режисер-постановник та продюсер Олена Коляденко.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 29 жовтня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 1 480 гривень

КУПИТИ КВИТКИ

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах