Радіодиктант національної єдності в Одесі: де можна написати офлайн

Радіодиктант національної єдності в Одесі: де можна написати офлайн.

Радіодиктант національної єдності в Одесі: де можна написати офлайн. Фото: pon.org.ua

Дозвілля та їжа
Сьогодні 14:15

У п'ятницю, 25 жовтня, одесити можуть написати радіодиктант національної єдності не лише вдома, а й офлайн. Про це повідомляє Vgorode.

Так, Одеська обласна бібліотека для молоді запрошує всіх бажаючих взяти участь на вулицю Академіка Корольова, 46. Рівень підготовки не має значення. Після написання диктанту планується обговорення тексту та спільне чаювання. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Грушевського на вулиці Троїцькій, 49/51 також запрошує всіх бажаючих взяти участь у спільному написанні диктанту. Приходьте до бібліотеки о 10:40, щоб налаштуватися на диктант. Папір та ручки дадуть на місці. Крім того, на учасників чекають пам'ятні сувеніри від партнерів "Гончаренка центр. Одеса".

Який радіодиктант писатимуть українці у 2024 році

Цього року радіодиктант національної єдності буде написаний за текстом української письменниці Оксани Забужко. Диктант отримав назву "Магія голосу". Читати текст буде письменник, музикант та екоактивіст Павло Вішебеба.

Як написати та перевірити радіодиктант вдома

Трансляція радіодиктанту розпочнеться 25 жовтня 2024 року об 11:00. Слухати його можна буде на всіх платформах "Суспільного". Текст диктанту буде опубліковано 28 жовтня об 11:00 на сайті "Українського Радіо" та на сайті "Суспільне Культура".

Щоб надіслати текст радіодиктанту у паперовому вигляді, пишіть за адресою: 01001, Київ, вулиця Хрещатик, 26. Зверніть увагу, що дата на штемпелі має бути не пізніше 27 жовтня.

Ви також можете сфотографувати або відсканувати написаний текст (у форматах.jpg,.png,.jpeg,.tiff,.pdf) та надіслати його на адресу [email protected].

Зазначимо, що з 2000 року у День української писемності тисячі людей беруть участь у написанні Національного радіодиктанту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах