Захоплююче страшно: найекстремальніші атракціони в Одесі

Захоплююче страшно: найекстремальніші атракціони в Одесі.

Захоплююче страшно: найекстремальніші атракціони в Одесі. Фото: скріншот відео зі сторінки instagram.com/lunaparkodessa

Дозвілля та їжа
07 серпня 11:45

Vgorode підготував вам огляд унікальних екстремальних атракціонів в Одесі. Вони підійдуть для тих, хто шукає гострих відчуттів.

Варто зазначити, що правила безпеки ніхто не скасовував. Тому перед відвідуванням нижчепересилених атракціонів варто з ними ознайомитись.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації


Power Tower




Вежа заввишки 55 метрів. Спочатку вас піднімуть на саму вершину, а потім різко опустять. І так кілька разів. Телефон у руках краще не тримати, можна запросто впустити. Зверху відкривається чудовий вид на місто або море, в залежності від якого боку вибрати місце.

Зазначимо, що у 2023 році там застрягли люди через перепад напруги. На щастя, всіх людей удалося звідти зняти. Через короткий час після зупинки кабіну в аварійному режимі спустили вниз. Ніхто із відвідувачів не постраждав.

Де: вулиця Успенська, 2 (парк Шевченка)

Скільки: 200 гривень


Еnergy Rash




Претендує на найекстремальніший атракціон в одеському Лунапарку. Він розгойдується, піднімаючи стрілу з кабінами паралельно до землі, одночасно обертаючи кабіни. Пускають на нього лише людей віком понад 15 років. За словами одеситів, він навіть страшніший за знаменитого "Бомбера" (якого до речі прибрали), бо страховка тут сумнівна. Містяни скаржаться, що після цього атракціону болить тіло.

Де: вулиця Успенська 1 (парк Шевченка)

Скільки: 120 гривень


Американські гірки


Американські гірки спроектовані на основі найсучасніших західних та європейських атракціонів. Складні петлі і віражі, іноді дозволяють засумніватися в дію законів гравітації. Зазначимо, що американські гірки пройшли всі випробування та регулярно проходять профілактичні огляди.

Особливо цікавий цей атракціон у вечірній час, коли сонячне світло зміниться вогнями яскравого підсвічування. Головне триматися за поручні.

Де: вулиця Успенська, 1 (парк Шевченка)

Скільки: 100 гривень у Лунапарку


Ракета в аквапарку Hawaii


Ракета в аквапарку Hawaii. || Фото: aquapark-hawaii.com/prices


Ракета – один із найпопулярніших атракціонів в одеському аквапарку. Проcто заходиш у кабінку, її закривають, а потім прибирають дно. Політ, як кажуть, нормальний. Але на "Ракету" пускають людей, зростом від 150 сантиметрів і від 50 кілограмів до 100. Великих черг на цей атракціон, як правило, не буває.

Де: вулиця Аркадійська, 1

Скільки: у будні дні вхід від 550 гривень для дорослого та від 350 гривень для дитини; у вихідні дні вхід від 750 гривень для дорослого та від 550 гривень для дитини


Колесо огляду


Оглядове колесо в Одесі є головним атракціоном для відвідування. Вдень воно демонструє краєвид майже на всю Одесу з висоти пташиного польоту. У вечірній час його прикрашає 18 000 лампочок, тому катання буде ще й романтичним.

Зазначимо, що це одне із найвищих коліс в Україні. Тому тим, хто боїться висоти, кататися на ньому буде страшно. Проте сюди пускають навіть дітей до трьох років під усю відповідальність дорослих.

Де: вулиця Успенська, 2 (парк Шевченка)

Скільки: 150 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах