Отримай відповідь: скільки коштуватиме одеситам вітання від Діда Мороза та Снігуроньки.

Отримай відповідь: скільки коштуватиме одеситам вітання від Діда Мороза та Снігуроньки.

Отримай відповідь: скільки коштуватиме одеситам вітання від Діда Мороза та Снігуроньки. Фото: fiesta-prazdnik.com

Дозвілля та їжа
29 грудня 2022 13:15

До Нового року залишається всього три дні, тому якщо ви хочете подарувати своїм дітлахам казку або забезпечити незабутній корпоратив собі, саме час подбати про замовлення Діда Мороза та Снігуроньки. Тягти час не варто, адже чим ближче Новий рік, тим дорожче коштують послуги аніматорів. До того ж цілком можливо, що напередодні свята вільних акторів не знайдеться.

Vgorode дізнався, скільки коштує візит Діда Мороза та Снігуроньки в Одесі додому та на корпоратив.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ДІД МОРОЗ ДЛЯ ДІТЕЙ

Замовлення Діда Мороза додому до дітей.Замовлення Діда Мороза додому до дітей. Фото: depositphotos.com

Найбільш економним варіантом є замовлення Діда Мороза та Снігуроньки на сайті оголошень. Наприклад, на OLX можна знайти аніматорів, які готові привітати дітей за відносно невисоку плату – від 500 гривень. Вистава, як правило, триває не менше 20 хвилин. Щоправда, залежно від віку дитини та того, скільки дітлахів будуть присутні на святі та прийматимуть привітання від аніматорів, ціна може бути і вищою за 500 гривень. Також батькам варто заздалегідь приготувати та передати аніматору подарунок для дитини, оскільки очевидно, що обдаровувати кожного малюка власним коштом актору не по кишені.

Якщо ж ви хочете не просто привітати дитину, а й подарувати їй справжнє чаклунство, то в агентстві "Переполох" можна замовити Діда Мороза у вікно. Щоправда, за таке задоволення доведеться заплатити чимало: до 27 грудня – 2 000 гривень, а після 27 грудня – 3 500 гривень.

"СЛУЖБА НОВОГО РОКУ"

Дід Мороз та Снігуронька від "Служби Нового року".Дід Мороз та Снігуронька від "Служби Нового року". Фото: ded-moroz-odessa.od.ua

У сервісі "Служба Нового року" можна замовити не лише привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, а й візит одного Діда Мороза. Такий варіант є найбільш економним, адже п'ятихвилинне привітання коштуватиме значно дешевше, ніж півгодинна розважальна програма. Втім, якщо хочеться, щоб у гості завітала і Снігуронька, то можна замовити привітальну програму на 15 хвилин чи півгодини. Ну а якщо аніматори потрібні на ранок до школи або в дитячий садок, то окрім Дідуся Мороза та Снігуроньки, до малюків можуть завітати додаткові казкові персонажі: Баба Яга, Вовк, Сніговик, Заєць, Лисиця, Собачка та Півник.

Вартість поздоровлення вдома:

візит Діда Мороза та Снігуроньки до 30 грудня – від 650 гривень;

візит Діда Мороза 30 грудня – від 650 гривень;

візит Діда Мороза та Снігуроньки 31 грудня – від 850 гривень;

візит Діда Мороза з 1 по 10 січня – від 650 гривень

Район: усі

Контакти: +38 063 57 14 008, +38 050 24 70 783, сайт

"ФІЄСТА"

Дід Мороз та Снігуронька від творчого колективу "Фієста".Дід Мороз та Снігуронька від творчого колективу "Фієста". Фото: fiesta-prazdnik.com

У період із 10 по 30 грудня творчий колектив "Фієста" приймає замовлення на проведення масштабних свят тривалістю не менше години. Так, за 3 200 гривень можна замовити новорічну програму "Вкрадений сніг" для дітей віком від двох до семи років або програму "Диско Дід Мороз" для дітей віком від дев'яти років, а за 3 700 гривень до дітей, крім Діда Мороза та Снігуроньки, ще й загляне у гості Грінч.

31 грудня Дід Мороз зі Снігуронькою ходитимуть будинками з 15-хвилинними експрес-вітаннями. Вартість послуг Дідуся Мороза та його онуки безпосередньо залежать від часу, коли вони завітають до вас у гості.

Ціни на експрес-привітання 31 грудня:

До 16:00 – 1 500 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 16:00 до 20:00 – 2 000 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 20:00 до 22:00 – 2 500 гривень Дід Мороз та Снігуронька

З 22:00 до 22:30 – 3 000 гривень Дід Мороз та Снігуронька

Район: усі, але для мешканців Котовського діє 10% знижка

Контакти: +38 097 67 85 895 (Viber), +38 063 05 45 589, сайт, Facebook, Instagram

ДІД МОРОЗ НА КОРПОРАТИВ

Замовлення Діда Мороза на корпоратив.Замовлення Діда Мороза на корпоратив. Фото: lutsk.rayon.in.ua

Напередодні Нового року повірити в казку, повеселитися та відпочити хочеться не лише дітям, а й дорослим. Ну а якщо ви вирішили відзначити Новий рік не лише вдома, а й із колегами, то варто задуматися про запрошення Дідуся Мороза та Снігуроньки на корпоратив. Зазвичай, новорічна програма для дорослих триває близько години, а її вартість стартує від 1 500 гривень. Втім, як кажуть в Одесі, будь-яка примха за ваші гроші: можна замовити і тригодинну програму, щоправда коштуватиме вона значно дорожче.

"ПЕРЕПОЛОХ"

Дід Мороз на корпоратив від агентства "Переполох".Дід Мороз на корпоратив від агентства "Переполох". Фото: perepoloh.ua

Вартість новорічного корпоративу від агентства "Переполох" залежить від дати та кількості аніматорів, які прийдуть до вас на свято. В агенції можна замовити корпоратив тривалістю від години до трьох. Ціни на послугу коливаються від 2 000 до 7 000 гривень. У вартість корпоративу на годину входить мінімальне звукове обладнання з колонками та мікрофоном, робота звукооператора, реквізит у вигляді кубів із шоу "Хто зверху?", а також програма конкурсів, привітання та роздача подарунків. Якщо ж корпоратив триває більше години, то до програми додається більше реквізиту: інтерактивні конкурси з плазмою, чорна скринька для гри "Що я намацав" та інші, залежно від побажань клієнта. Також можна додатково замовити турнір з боулінгу, гру Just Dance чи паперове шоу. Щоправда, за такі розваги доведеться доплатити від 2 000 до 2 900 гривень.

Вартість замовлення Діда Мороза на корпоратив:

З 20 до 29 грудня – 2 000 гривень за годину

30 грудня – 2 400 гривень за годину

31 грудня – 5 600 гривень за годину

Вартість замовлення Діда Мороза та Снігуроньки на корпоратив:

З 20 до 29 грудня – 2 600 гривень за годину

30 грудня – 2 900 гривень за годину

31 грудня – 7 000 гривень за годину

Район: все

Контакти: +38 067 508 00 88, сайт, Instagram, Facebook

Раніше Vgorode розповідав про те, як зміниться графік роботи одеських ТЦ та супермаркетів на Новий рік та Різдво.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах