Отримай відповідь: за скільки продають дині та кавуни на одеському Привозі

Отримай відповідь: за скільки дині та кавуни на одеському Привозі.

Отримай відповідь: за скільки дині та кавуни на одеському Привозі. Фото: menslife.com

Дозвілля та їжа
27 липня 2022 17:41

В одеських магазинах і на базарах вже продають дині та кавуни. Ціни на них знизилися та стали доступними. Про це повідомляє Vgorode.

Ціни на кавуни стартують від 22-25 гривень за кілограм. Вважається, що дині традиційно дорожчі за кавуни, їх можна знайти і по 40-50 гривень за кілограм.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що зазвичай одеські кавуни з'являються якраз наприкінці липня – на початку серпня. Зараз на ринках продають ягоди з Овідіополя та Туреччини. Продавці на Привозі запевняють, що без нітрат.

Скільки продають дині та кавуни на одеському Привозі.Скільки продають дині та кавуни на одеському Привозі. Фото: t.me/kurs_odessa

Почем продают дыни и арбузы на одесском Привозе.Почем продают дыни и арбузы на одесском Привозе. Фото: t.me/kurs_odessa

Раніше ми повідомляли, що на Одещині, на споживчому ринку в січні-червні 2022 року, ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 21,5%. Овочі подорожчали у 1,8 разу. Ціни на фрукти підняли у 1,5 рази. На 25,4% піднялися в ціні риба та продукти з риби. На 21,4% зросли ціни на хліб та хлібопродукти. М'ясо та м'ясопродукти стали дорожчими на 6,8%. При цьому на 1,3% знизилися в ціні молоко, сир та яйця, що в основному обумовлено суттєвим (на 42,7%) здешевленням яєць. У той же час кефір став дорожчим на 17,8%.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах