Під Одесою частково відновить роботу пошкоджений внаслідок ракетного удару ТРЦ Riviera

Під Одесою частково відновить роботу пошкоджений внаслідок ракетного удару ТРЦ Riviera.

Під Одесою частково відновить роботу пошкоджений внаслідок ракетного удару ТРЦ Riviera. Фото: facebook.com/riviera

Дозвілля та їжа
16 листопада 2022 17:43

ТРЦ Riviera, який постраждав від ракетного удару ввечері 9 травня, частково відновить роботу з 18 листопада. Про це повідомили на офіційній сторінці ТРЦ у Facebook.

"Раді всіх вітати! Офіційно (ОФІЦІЙНО!) повідомляємо про часткове відкриття ТРЦ Riviera 18 листопада 2022 року. Нічого іншого не цей день не плануйте! Ми чекаємо на Вас!", – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також близьке відкриття свого кінотеатру в ТРЦ Riviera на Фонтанці анонсував Multiplex. На сайті кінотеатру можна купити квитки на сеанси з 18 листопада.

Нагадаємо, що 9 травня росіяни вдарили по ТРЦ ракетами. Внаслідок обстрілу загинула одна людина. Торговий центр цілий на 90%, але після атаки так і не відкрився.

Загалом на День Перемоги російські загарбники випустили по Одещині понад десять ракет. Постраждав склад готової продукції широкого вжитку. П'ять людей потрапили до лікарні із травмами середньої тяжкості. Також цього дня вороги завдали удару по Одещині чотирма ракетами типу "Онікс" із комплексу "Бастіон", розташованого в окупованому Криму. Внаслідок обстрілу постраждало курортне селище, ракета зруйнувала туристичну інфраструктуру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах