Жовто-блакитний фестиваль та український диктант: куди піти в Одесі цього тижня

Жовто-блакитний флешмоб та український диктант: куди піти в Одесі цього тижня.

Жовто-блакитний флешмоб та український диктант: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: gordonua.com

Дозвілля та їжа
22 серпня 2022 09:34

Починається робочий тиждень, проте навіть у будні в Одесі відбуваються цікаві заходи. Тим більше, що цього тижня українці відзначатимуть одразу два великі свята: День Державного прапора та День Незалежності.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі найближчими днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ЛІТЕРАТУРНИЙ ЗАХІД "КРАЇНА УКРАЇНА – МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ ДИВО-КРАЙ"

У Бібліотечно-інформаційному центрі дитячої бібліотеки відбудеться захід "Країна Україна – мій улюблений диво-край".У Бібліотечно-інформаційному центрі дитячої бібліотеки відбудеться захід "Країна Україна – мій улюблений диво-край". Фото: facebook.com/bibinfocenter

У понеділок, 22 серпня, у Бібліотечно-інформаційному центрі дитячої бібліотеки (вулиця Катерининська, 67) відбудеться патріотичний захід. Напередодні 31-ї річниці Незалежності українцям розкажуть про історію цього знаменного дня. Захід призначений для аудиторії від восьми років. Початок об 11:00.

ЖОВТО-БЛАКИТНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

В Одесі проходитиме фестиваль до Дня Державного прапора.В Одесі проходитиме фестиваль до Дня Державного прапора. Фото: odessa.dozor.ua

У вівторок, 23 серпня, на площі біля Оперного театру відбудеться перший та єдиний у світі жовто-блакитний фестиваль до Дня Державного прапора України "Душа дівоча". Балкон біля Оперного театру перетвориться на сцену, на якій виступлять Настя Андрєєва Lastochka та Вадим Бессараб, Plus Stepper та Mila Mazur, Богдана Ренк та Konovalchuk, Ghelas, актриса Тетяна Бербат та інші. Початок заходу о 18:00. Приходити на фестиваль бажано в жовто-блакитному одязі.

СВЯТО "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС"

У дворику Кірхи для дітей-переселенців пройде свято "Аліса у Країні Чудес".У дворику Кірхи для дітей-переселенців пройде свято "Аліса у Країні Чудес". Фото: facebook.com/Zhinkiporuch

З нагоди Дня Державного прапора у дворику Кірхи (вулиця Новосельського, 68) відбудеться свято для дітей внутрішніх переселенців. На маленьких відвідувачів чекають дитячі флешмоб та квест, азотне та хімічне шоу, чаювання, аніматори, майстер-класи з малювання, подарунки та смачний торт. Початок свята о 16:30. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.

СВЯТО "НЕЗАЛЕЖНІ"

У бібліотеці імені Грушевського відбудеться захід до Дня Незалежності.У бібліотеці імені Грушевського відбудеться захід до Дня Незалежності. Фото: 2day.kh.ua

До Дня Незалежності України Одеська обласна бібліотека імені Михайла Грушевського (вулиця Троїцька, 49/51) підготувала святковий захід. У програмі:

  • флешмоб поезії військовослужбовців;
  • лекція кандидата історичних наук, старшого наукового співробітника Одеського історико-краєзнавчого музею Сергія Богана;
  • виступ Валентини Доценко;
  • огляд виставки літератури, одержаної від Українського інституту книги до Дня Незалежності України;
  • диктант українською мовою.

Захід розпочнеться о 12:00 та триватиме до 15:00. Вхід вільний.

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В MORE MUSIC CLUB

Відео: YouTube-канал "More Music Club" (виступ Великої Риби)

На День Незалежності в More Music Club (вулиця Пушкінська, 75) виступатимуть Велика Риба, Postkard, а також Zhirik та Polonez. Вхід вільний, проте за можливості можна внести донейшн на потреби ЗСУ. Концерт можна буде послухати не тільки наживо, а й на YouTube-каналі. Початок о 19:00.

КОНЦЕРТ ANTIHUMANISM

У More Music Club виступить гурт Antihumanizm.У More Music Club виступить гурт Antihumanizm. Фото: facebook.com/moremusicclub

У четвер, 25 серпня, гурт Antihumanism запрошує глядачів на концерт в More Music Club.

"Ми граємо біполярний рок. У нас є як позитив, так і негатив, як веселощі, так і смуток, також любимо піцу", – кажуть музиканти.

Початок концерту о 19:00. Для входу потрібно внести щонайменше 50 гривень на потреби ЗСУ та More Music Club.

БЛАГОДІЙНИЙ MMC ONLINE: STANZA І 4.5.0

Відео: YouTube-канал "STANZA band"

У п'ятницю, 26 серпня, у More Music Club відбудеться концерт за участю музичних гуртів Stanza із Хмельницького та 4.5.0 з Одеси.

Stanza активно підтримує наших захисників із ЗСУ, виступаючи у військових частинах та шпиталях, на благодійних концертах та акціях. Група існує з 2009 року і грає у стилях modern rock та melodic hard.

Музична група 4.5.0 була створена в найважчий для нашої країни час, щоб підтримувати бойовий дух військових, волонтерів та мирних жителів. Саме тому музиканти назвали свій гурт 4.5.0, що на військовому сленгу означає "все спокійно".

Концерт можна послухати і в самому клубі, і на YouTube. Для входу потрібно внести донейшн не менше 100 гривень на потреби ЗСУ. Початок концерту та трансляції о 19:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах