Отримай відповідь: чому може не працювати опалення, коли немає світла в Одесі

Отримай відповідь: чому може не працювати опалення, коли немає світла в Одесі?

Отримай відповідь: чому може не працювати опалення, коли немає світла в Одесі? Фото: stroikairemont.com

Комуналка
30 листопада 2022 10:27

В Одесі працюють 11 потужних котелень та близько 100 малих котелень. Робота малих котелень безпосередньо залежить від наявності електропостачання. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси"

Якщо ваш будинок загоєний на малу котельню – орієнтуватися потрібно на наявність світла в будинку та конкретному будинку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак варто відзначити, що іноді включення електроенергії бувають неповнофазними. За таких умов котельні працювати не можуть. Поки що в Україні діють екстрені відключення електроенергії, точних графіків немає. Фахівці працюють на об'єктах цілодобово: у комендантську годину, коли немає світла і коли вона є.

"Ми готові надавати тепло відразу ж, як це стає технічно можливим. Ми знаємо та пам'ятаємо про кожний будинок", – йдеться у повідомленні "Теплопостачання міста Одеси".

Нагадаємо, що у середу, 30 листопада, в Одесі та області знову вводять екстрені відключення світла. Це означає, що графіки стабілізаційних відключень поки що не діють.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах