Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі й області сьогодні

Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі й області сьогодні.

Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі й області сьогодні. Фото: depositphotos.com

Комуналка
29 сiчня 2023 08:54

У неділю, 29 січня, в Одесі діють екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки не діють. Електротранспорт сьогодні також курсувати не буде. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Раніше у ДТЕК попередили, що до стабілізаційних графіків відключень Одеська область не зможе повернутися щонайменше до кінця січня, оскільки внаслідок останньої ракетної атаки, яку окупанти влаштували 26 січня, енергетична інфраструктура нашого регіону зазнала значних пошкоджень.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За словами директора департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА Антона Шалигайло, думка про те, що в інших областях ситуація з енергопостачанням набагато краща, помилкова, оскільки ворожі обстріли завдали суттєвих пошкоджень спільній енергосистемі. Також на електропостачання регіону впливають і пошкодження енергооб'єктів в інших областях, оскільки через це зменшуються ліміти постачання.

Відео: facebook.com/oda.odesa

Наразі найскладнішою залишається ситуація зі світлом в Одесі й Одеському районі, а найбільш стабільною – у північному та південному районах області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах