Жителям одного з районів Одеси сьогодні відключать світло: коли повернуть

Жителям одного з районів Одеси сьогодні відключать світло: коли повернуть.

Жителям одного з районів Одеси сьогодні відключать світло: коли повернуть. Фото: pexels.com

Комуналка
10 березня 2023 14:37

Усі мешканці Одеської області на даний момент зі світлом, але в одному з районів Одеси його відключать. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі".

Фахівці працювали всю ніч, щоб відремонтувати високовольтне обладнання, яке живить Одесу та Одеський район. Вранці роботи закінчилися та енергетики змогли забезпечити світлом усіх мешканців Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте сьогодні проводяться планові роботи з реконструкції високовольтної підстанції у Суворовському районі. Під час їхнього виконання мешканці цього району будуть без світла. Електропостачання планують повернути орієнтовно о 17:00.

Нагадаємо, що одеським енергетикам знадобиться кілька днів для того, щоб відремонтувати високовольтні мережі, що постраждали від обстрілів.

У регіоні можливі мережеві обмеження електропостачання через зростання навантаження. Також не виключено і аварійні відключення. Одеський електротранспорт вийшов на маршрути не в повному обсязі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах