Частина Одеси сьогодні залишилася без світла: адреси та причина відключень

Частина Одеси сьогодні залишилася без світла: адреса та причина відключень.

Частина Одеси сьогодні залишилася без світла: адреса та причина відключень. Фото: rbc.ua

Комуналка
30 квiтня 2023 09:48

30 квітня в Одесі через невідкладні ремонтні роботи частина споживачів залишилася без світла. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Так, до 15:00 триватимуть ремонтні роботи за адресами: вулиця Виїзна, провулок Дорбуду, вулиця Партизанська, вулиця Станкобудівельна та вулиця Стовпова.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

До 19:00 електроенергії не буде в будинках на вулицях: 1-а Повзунова, 1-й провулок Повзунова, Бородінська, Горизонтальна, Магістральна, Миколи Аркаса, Нескучна, Патріотична, Петра Лещенка, Північна, Повзунова, Учнівська, провулок Чернівецький та Чумацька.

Нагадаємо, тариф на електроенергію для населення пропонують підняти майже вдвічі. За словами голови Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Костянтина Ущаповського, остаточне рішення ще не ухвалено, проте збільшення тарифів необхідне, оскільки відновлення енергетичної інфраструктури потребує фінансових витрат.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах