З 1 липня в Одесі зросли тарифи на воду: скільки доведеться платити

З 1 липня в Одесі зросли тарифи на воду: скільки доведеться платити.

З 1 липня в Одесі зросли тарифи на воду: скільки доведеться платити. Фото: infoxvod.com.ua

Комуналка
01 липня 2023 12:18

З 1 липня одесити більше платитимуть за водопостачання та водовідведення. Про це повідомили у пресслужбі "Інфоксводоканалу".

Відповідне рішення 29 червня ухвалила Національна комісія державного регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомили у пресслужбі "Інфоксводоканалу", на зміну тарифів вплинуло насамперед значне подорожчання вартості електроенергії, реагентів та паливно-мастильних матеріалів.

Для населення та юридичних осіб, крім оптовиків, тариф на послуги водопостачання та водовідведення тепер становить 46,37 гривень за кубометр замість 35,16 гривень з ПДВ, а для суб'єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, тобто для оптовиків – 18,8 гривень за кубометр.

Раніше Vgorode повідомляв про те, що майже по всій Україні зростуть тарифи на воду. Підвищення не торкнеться лише водоканалів Херсона, Миколаєва та Харкова.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах